Yakup Koç Muhtarları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Yakup Koç Muhtarları Dinledi

Yakup Koç Muhtarları Dinledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Örselli’de muhtarlarla buluştu.

16.05.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Örselli'de muhtarlarla buluştu. Muhtarlarla görüşen Koç, mahallelerin alt yapılarıyla ilgili sorunları dinledi. Mahalleleri daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşturmak için bölgede bizzat incelemelerde bulanan Koç, sorunların çözüme ulaştırılması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Gürhan Koçi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı'ndan Mehmet Baştuğ ile Yunusemre ilçesine bağlı Örselli mahallesinde muhtarlarla bir araya geldi. Yakup Koç, Koruköy, Karaahmetli, Karaveliler, Uzunlar, Sarıahmetli, Pınarköy, Pelitalan, Köseler, Süngüllü,Seyitli, Karahüseyinli, Sakallı, Örselli, Ortaköy ve Düzlen mahalle muhtarlarıyla görüştü. Mahallelerdeki içme suyu şebekeleri, kanalizasyon hatları ve su depolarıyla ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, muhtarlar tek tek dinlenerek sorunların çözümüne ilişkin yapılacak çalışmalar konuşuldu. Genel Müdürü Yakup Koç, muhtarlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek talepleri dinledi.

SORUNLARA YERİNDE TESPİT

MASKİ Genel Müdürü Koç, Örselli'de bulunan su deposunda incelemede bulundu. Mahalleye daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için deponun gerekli yenilenme ve bakım çalışmalarıyla ilgili notlar aldı. Ortaköy ve Düzlen mahalleleri muhtarlarıyla birlikte boşa akan kaynak sularının tespitini de gerçekleştiren Koç, bu suların değerlendirilerek kullanıma açılması için gereken çalışmaların yapılmasına yönelik incelemeler yaptı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakup Koç Muhtarları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement