Yalçın Akdoğan: 40 Yıl Bunları 15 Temmuz İçin Beslemişler - Son Dakika
Güncel

Yalçın Akdoğan: 40 Yıl Bunları 15 Temmuz İçin Beslemişler

BAŞBAKAN eski Yardımcısı Yalçın Akdoğan, FETÖ'nün 40 yıldır yapılanan örgüt olduğunu belirterek, "40 yıl bunları 15 Temmuz için beslemişler.

02.12.2016 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞBAKAN eski Yardımcısı Yalçın Akdoğan, FETÖ'nün 40 yıldır yapılanan örgüt olduğunu belirterek, "40 yıl bunları 15 Temmuz için beslemişler. Gün gelecekti düğmeye basacaklardı o canavar harekete geçecekti. Evet gün geldi zombinin düğmesine bastılar ortalık canlandı, harekete geçti ama başarılı olamadılar" dedi.

İzmit Belediyesi tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde öldürülen Erol Olçak adına Kuruçeşme Mahallesi'nde yaptırılan anıt törenle açıldı. Törene, Başbakan eski Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından Kuruçeşme Kültür Merkezi'nde Eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Asker Sivil İlişkileri ve Kumpastan Darbeye FETÖ' konulu konferans düzenlendi. 15 Temmuz akşamı şehit olanların Türkiye'nin istikbali için kendilerini siper ettiklerini söyleyen Yalçın Akdoğan, "Göğsünü kurşunlara siper etti ve Türkiye'nin istikbali için kendilerini feda ettiler. Ruhları şad olsun. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu FETÖ 40 yıldır yapılanan bir örgüt. Bu örgüt 1970'lerden itibaren aslında bugün anlıyoruz ki bu anahtar teslimi olarak bir fabrika kurulmuş. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş. 40 yıl bunları 15 Temmuz için beslemişler. Gün gelecekti düğmeye basacaklardı o canavar harekete geçecekti. Evet gün geldi zombinin düğmesine bastılar ortalık canlandı, harekete geçti ama başarılı olamadılar" dedi.

Akdoğan darbecilerin milleti hesap edemediklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Milleti hesap edemediler. Bu milletin tankların önüne çıkacağını, savaş uçaklarına meydan okuyacağını hesap edemediler. Her yere sızdılar, bütün devlet kurumlarına sızdılar. Güç neredeyse, para neredeyse hepsini ele geçirmeye çalıştılar ama milleti unuttular. Milleti hesaba katmadılar ve başarısız oldular. Bir kez daha 15 Temmuz'da canını, kanını, hayatını bu millet, bu bayrak için feda eden başta Erol Olçok olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların emanetine sahip çıkmak boynumuzun borcudur." - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalçın Akdoğan: 40 Yıl Bunları 15 Temmuz İçin Beslemişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement