Yalçın Akdoğan: Ağrı'daki Çatışmanın Ardından HDP'nin Makyajı Döküldü - Son Dakika
Güncel

Yalçın Akdoğan: Ağrı'daki Çatışmanın Ardından HDP'nin Makyajı Döküldü

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ağrı'daki çatışmayla ilgili olarak, "Alınan tavra baktığımızda HDP'nin makyajının çok çabuk döküldüğünü söyleyebiliriz" dedi.

13.04.2015 17:23  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, cumartesi günü Ağrı kırsalında meydana gelen çatışmayla ilgili olarak, "Bu olaydan sonra, alınan tavra baktığımızda HDP'nin makyajının çok çabuk döküldüğünü söyleyebiliriz." dedi.

"HDP'NİN MAKYAJI DÖKÜLDÜ"

İşte Akdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Ağrı'da yaşanan gelişmelerden sonra alınan tavra baktığımızda HDP'nin makyajının çok çabuk döküldüğünü söyleyebiliriz. Bir yandan batıya, yurt dışı seçmenlere dönük farklı bir imaj oluşturmaya çalışırken, Doğu ve Güneydoğu'da son derece eski yöntemlerle, yani baskı ve şiddetle seçim sürecini terörize ederek oy toplamaya çalıştıklarını görüyoruz.

"BİR ELDE SİLAH OLACAK..."

Bir tarafta baskıyla oy toplayacaksınız, öbür tarafta da farklı bir imaj üretmeye çalışacaksınız. Bu sürdürülebilir bir durum değil. Yani bir elde silah olacak, diğer taraftan da siyaset ve demokrasi diyeceksiniz. Bu bir kandırmacaya dönüşür. Bu yüzden demokrasiye güçlü bir şekilde inanan insanların silahın tamamen devre dışı kalması için çaba göstermesi gerekir."

PROVOKASYON İDDİALARINA CEVAP

Ağrı'daki çatışmalarla ilgili 'provokasyon yapıldığı' iddialarına ilişkin de Akdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Provokasyon, güvenlik güçlerinin vatandaşla temas etmesi değildir, vatandaşın güvenliğini sağlamak için halka karışması değildir, teröristlerin halkın içerisine karışmasıdır, silahlı unsurların yerleşim yerlerinde dolaşmasıdır."

Yalçın Akdoğan: Ağrı\'daki Çatışmanın Ardından HDP\'nin Makyajı Döküldü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yalçın Akdoğan: Ağrı'daki Çatışmanın Ardından HDP'nin Makyajı Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (144)

  • VANLI65: Hdp dün nededi Hdpliler askere yardım etti dedi. bugün Videoları izledik askere yardım eden Hdpliler değil orada bulunan halk pkkya lanet eden halk. 26 33 Yanıtla
  • Seher: Cidden akp türkiye halkını aptal zannediyor yaa yaptığınız bu oyunla siz anca kendinizi kandırırsınız. 14 41 Yanıtla
  • TÜRK: Hdp olduğu sürece akp nin bütün pisligi çıkıyor ortaya 37 7 Yanıtla
  • hdp şov peşinde.kürtlerden hdp ye oy yok yaa.tü: hdp şov peşinde. kürtlerden hdp ye oy yok yaa. türklerden alayım diyohdp şov peşinde. kürtlerden hdp ye oy yok yaa. KİMSE ŞOV YAPMASIN. AKIL VAR GÖZ VAR NİZAM VAR. . AKIL VAR GÖZ VAR NİZAM VAR GÖR GÖRELİM. DÜŞÜN DÜŞÜNELİM. Operasyon yapilan yere helikopter bile girememis. . helikopterin giremedigi bu sıcak catisma bolgesine siviller nasil giriyor. size sivillerin nasil girdiğini acikliyorum. hdp batida turklerin oyunu almak icin pkk askere pusu kurdu. . sonra pkklilar silahlarini bir yere gizlediler. . sonra bazi pkklilar kendilerine sivil vatandas süsü verdi ve yarali askerlere biz sivil vatandasiz ve hdpliyiz size yardim edecegiz dedi ve sonrada yaralilarin videosunu cekerek batida turklerin oylarini almak icin hdpye sempati duyulmasini saglamak istendi. . nedense bazi partilerin bizans oyunu bitmiyor. . halen uyanamadinizmi. . bu kadar yogun atesin oldugu yere sivil vatandasin gidecegine siz inaniyormusnuzKAN ÜZERİNDEN KİMSE ŞOV YAPMASIN. 9 34 Yanıtla
  • BİTLİSLİ FELEMEZ: HDP BARACI GEÇEMEZ. HDP BARACI GEÇSİN BİTLİS SOKAKLARINDA ANIRACAĞIM. 15 28 Yanıtla
  • CENKER: ALLAH PKK VE SEMPATİZANI HAİNLERE FIRSAT VERMESİN 23 16 Yanıtla
  • İstanbuldan : Sizin makyajınız düştü yemin ederim bu sene oyum HDP YE 29 7 Yanıtla
  • SERDAR: HDPNİN GERÇEK YÜZÜNÜ BİZ KAÇ AY ÖNCE GÖRDÜK SİZ DAHA YENİMİ GÖRÜYORSUNUZ? 18 17 Yanıtla
  • Laz : Oylar HDP. Ye HDP 26 8 Yanıtla
  • FUAT: Hdpnin gerçek yüzü cıktı bu seçimde oyum akpye 15 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement