Yalçın Akdoğan: Kobani Olaylarında Öcalan'ın Rolü Var - Son Dakika
Güncel

Yalçın Akdoğan: Kobani Olaylarında Öcalan'ın Rolü Var

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kobani olaylarında Abdullah Öcalan'ın rolü olduğunu söyleyerek HDP'nin yanlış yaptığını ifade etti.

23.10.2014 00:23  Güncelleme: 00:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kobani olaylarında Abdullah Öcalan'ın rolü olduğunu söyleyerek, "Bu olaylarda HDP yanlış yapmıştır. Bu olayların fitilini ateşlemiştir. Ben Öcalan'ın rolü olduğunu düşünüyorum. Öcalan'ın verdiği mesajın, bu olayları tahrik ettiği kanaatindeyim. HDP ve bütün bileşenleri, bu konuda bu muhtevayı yol haritasını Eylül ayında görmüştür." dedi.

"HDP YANLIŞ YAPTI"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, NTV yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kobani olaylarına değinen Akdoğan, "Bu olaylarda HDP yanlış yapmıştır. Bu olayların fitilini ateşlemiştir. Ben Öcalan'ın rolü olduğunu düşünüyorum. Genel bir gidişat oluyor. Bir rüzgar oluyor Kandil'den, HDP'den başka bir yerden. Öcalan da boşa düşmemek için buna suyun akışına kendisini bırakıyor. Ona göre bir pozisyon alıyor. Bu zaman zaman bazı olaylarda yaşandı. Ama bu olayda, böyle olduğu kanaatinde değilim." diye konuştu

"ÖCALAN TAHRİK ETTİ"

Yalçın Akdoğan,"Öcalan'ın verdiği mesajın, bu olayları tahrik ettiği kanaatindeyim. HDP ve bütün bileşenleri, bu konuda bu muhtevayı yol haritasını Eylül ayında görmüştür. Bu illa bir şeyi vermek anlamına gelmiyor. Neticede bu konu görülmüştür. Konuşulmuştur. Kandil'e de aktarılmıştır. Onun üzerine tamam bu asayiş olaylarını bitirmek, Kandil vesaire gereken adımları atacak. Biz görmedik, bilmedik, duymuyoruz demeleri hiç anlamlı değil. Bizim biraz da kızgınlığımız bu konular konuşulmuş ve anlaşılmış olmasına rağmen olayların durması yerine daha da tırmandırılmasıdır." ifadelerini kullandı.

Yalçın Akdoğan: Kobani Olaylarında Öcalan\'ın Rolü Var
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yalçın Akdoğan: Kobani Olaylarında Öcalan'ın Rolü Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • CEVHER: ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR. İSTEDİĞİN KADAR ÇÖZÜM SÜRECİ SAÇMALIKLARIYLA UĞRAŞIN. BUNLAR RAHAT DURMAZZZZZ. ADAM KODESTE İŞ ÇEVİRİYO. ÖNCE YILANIN BAŞINI EZİN 10 4 Yanıtla
  • fafnir: ALIŞVERİŞİMİ TÜRK ESNAFTAN YAPIYORUM PARAM PKK YA GİTMİYOR 8 4 Yanıtla
  • fafnir: huylum huyundan vazgeçmez. 7 sinde neyse 70 in de de odur insan. şebek kılıklı meymenetsiz dingil 5 3 Yanıtla
  • cengiz6161: yok yok chp, mhp, israil ve faiz lobisi yapmistir. öcalan garibime ve pkk ya suc atmayin günahtir. 8 0 Yanıtla
  • beytussebap: SIZLER COK MASUMSUNUZ ZATEN SUTTE LEKE VAR SIZDE YOK 6 1 Yanıtla
  • jiyan: bu danışmanların hepsi birer cevher. . . . . . nerede yetişiyor bu adamlar. . . . geleceğimiz çoookkk parlak. . . . 3 3 Yanıtla
  • Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı
    11:21 Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kırıkkale'de son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 15 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 6,72 gram metamfetamin, 42 adet ecstasy ve 275 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

  • Cezaevine girmekle korkuttukları yaşlı kadını 900 bin lira dolandırdılar
    11:21 Cezaevine girmekle korkuttukları yaşlı kadını 900 bin lira dolandırdılar

    Yaşlı kadını "Almanya'daki oğlu tutuklandı, sen de tutuklanacaksın" yalanıyla korkutan dolandırıcılar 4 saatte yakalandı

  • İstanbul'da Metrobüs Duraklarında Uzun Kuyruklar Oluştu
    11:20 İstanbul'da Metrobüs Duraklarında Uzun Kuyruklar Oluştu

    İstanbul'da akşam saatlerinde metrobüs durakları ile üst geçitlerde uzun kuyruklar oluştu. Durağa ulaşmakta güçlük çeken yolcular, araçlara binmekte zorlanırken, yoğunluk iftar vaktine kadar devam etti. İstanbul Yenibosna'da metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçit ve duraklarda aşırı yoğunlukla karşılaştı. Üst geçitlerde başlayan yoğunluk metrobüs durağına kadar uzadı. Durağa ulaşmakta güçlük çeken yolcular, araçlara binmekte zorlandı. Tek sıra halinde ilerlemeye çalışan vatandaşlar, güçlükle yürürken o anlar ise havadan görüntülendi. Görüntülerde yolcuların kalabalık nedeniyle ilerlemekte zorlandığı görülürken, E-5 yolunda ise zaman zaman trafiğin durma noktasına geldiği dikkat çekti. - İSTANBUL

  • Tokat'ta İtfaiye Köpeği Kurtardı
    11:19 Tokat'ta İtfaiye Köpeği Kurtardı

    Tokat'ın Niksar ilçesinde bir köpek, bir dükkanın kapı demirinin altına sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 20 dakikalık bir çalışma sonucunda köpeği kurtardı.

  • İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu
    11:18 İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnite el konuldu, 1 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen tahnitlerin piyasa değeri ise yaklaşık 75 milyon lira olarak belirlendi.

  • Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
    11:18 Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen kazada, otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Hürriyet Caddesi'nde Naci Kamış Bulvarı kavşağında gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Melih Özmen, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Hatay Belediye Başkan Adayının Konuşması Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu
    11:17 Hatay Belediye Başkan Adayının Konuşması Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

    Hatay'ın Dötyol ilçesinde belediye başkan adayı Cihan Tufan'ın seçim çalışmaları esnasında bir kahvehanede vatandaşların konuşmaya aldırış etmeden oyun oynamaya devam ettiği anlar, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Çınarköy Mahallesi'nde Hemşehrileriyle Buluştu
    11:17 Kuşadası Belediye Başkanı Çınarköy Mahallesi'nde Hemşehrileriyle Buluştu

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Çınarköy Mahallesi'ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Toplantıda bir sonraki görev döneminde yapacağı üstyapı yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Günel, 'Çınarköy Yörük Festivali' düzenleyerek bölgeye hareket getireceklerini müjdeledi.


Advertisement