Yale Kilit Piyasaya Yeni Sürdüğü Alarm Merkezi Sistemini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Yale Kilit Piyasaya Yeni Sürdüğü Alarm Merkezi Sistemini Tanıttı

Yale Kilit Piyasaya Yeni Sürdüğü Alarm Merkezi Sistemini Tanıttı

Kilit ve güvenlik sistemleri üzerine hizmet veren YALE, piyasaya yeni sürdüğü alarm merkezi sistemini, Bağcılar'da bir otelde düzenlenen toplantıda "Tek ödeme, ömür boyu güvenlik" sloganıyla tanıttı.

10.09.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilit ve güvenlik sistemleri üzerine hizmet veren YALE, piyasaya yeni sürdüğü alarm merkezi sistemini, Bağcılar'da bir otelde düzenlenen toplantıda "Tek ödeme, ömür boyu güvenlik" sloganıyla tanıttı. Toplantıda konuşan Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, resmi rakamlara göre Türkiye'de geçtiğimiz yıl 447 bin hırsızlık olayının meydana geldiğini ve bunların 150 binin evden hırsızlık olduğunu belirterek, "Türkiye genelinde saat başı 17 eve hırsız giriyor. Sadece İstanbul'da günde ortalama 200, yılda yaklaşık 73 bin ev soyuluyorö dedi. Hırsızlık dışında konutlardaki yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olaylara da dikkat çeken Saltık, yeni sistemin tüm güvenlik önlemleri düşünülerek geliştirildiğini söyledi.

Dünya genelinde yapılan araştırmalar, alarm tertibatının, hırsızlar açısından en büyük caydırıcı etken olduğunu ortaya koyduğunu anlatan Saltık, "Erişilebilir konut ve işyeri güvenliği ilkesinden hareketle 'Alarm Merkezi' hizmetini bu ay itibariyle başlatıyoruz. Yeni alarm merkezimiz sayesinde, aylık abonelik ücreti ya da sabit hizmet bedeli vermeye gerek kalmadan Türkiye'nin her yerinden dileyen herkes, tek seferde ömür boyu güvenliğe sahip olabilecek" diye konuştu.

SİSTEMİN ÖZELLİKLERİ

Ev ve işyerlerinde etkin güvenlik sağlayan Yale Alarm Merkezi'nde Premium ve Compact isminde iki farklı ürün modeli bulunduğunu belirten Saltık, sistemin özelliklerini şöyle anlattı:

"Yale Kilit'in alarm sistemi, herhangi bir etkenden ötürü tetiklendiği zaman, ev veya iş yerlerinizde bulunan telefon hattı üzerinden, önceden yetkilendirilmiş telefon numaralarını sırasıyla arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapıyor. Kontrol panelinden veya mobil telefon üzerinden açılıp kapanabilen sisteme, ihtiyaca göre evcil hayvanlara da uygun dedektör, kablosuz kapı ve pencere kontağı, duvar tipi ve anahtarlık tipi uzaktan kumanda, kablosuz panik butonu, duman, gaz ve su dedektörü gibi aksesuarlar da entegre edilebiliyor.ö

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yale Kilit Piyasaya Yeni Sürdüğü Alarm Merkezi Sistemini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement