Yalova Belediye Başkanı Salman'dan Şehit Kızına Forma - Son Dakika
Güncel

Yalova Belediye Başkanı Salman'dan Şehit Kızına Forma

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, şehit kızına verdiği sözü yerine getirerek, Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti.

28.09.2016 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, şehit kızına verdiği sözü yerine getirerek, Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti.

Salman, 2003 yılında şehit olan polis memuru Nizamettin Özbek'in Bağlarbaşı Mahallesi Safran Yolu Uçar Sokak'ta ikamet eden eşi Abide ile kızı Hilal ile bir araya geldi. Salman, Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı sarı-lacivert formayı 15 yaşındaki Hilal'e hediye etti.

Koyu Fenerbahçe taraftarı Hilal Özbek, hediye karşısında duygulandı. Başkan Salman'a teşekkür eden Özbek, "Bana bu formayı getireceğini söylemişti. Bu hediyenin benim için anlamı çok büyük. Gönül verdiğim takımın futbolcularının imzaladığı forma benim için çok özel bir hediye oldu." diye konuştu.

Salman ise şehit kızı Hilal'e verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "Babası Nizamettin Özbek'i 2003 yılında şehit vermiştik. Benim gibi iyi bir Fenerbahçeli olan kızı Hilal'e bir süre önce imzalı Fenerbahçe forması sözü vermiştim. O sözü kısa zamanda yerine getirmekten mutluyum. Hilal kızımın, yüzü hep böyle gülsün. Onu Kadıköy'de bir maça da götüreceğim." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova Belediye Başkanı Salman'dan Şehit Kızına Forma - Son Dakika


Advertisement