Yalova Belediyespor Adım Adım 3. Lige İlerliyor - Son Dakika
Spor

Yalova Belediyespor Adım Adım 3. Lige İlerliyor

Yalova Belediyespor Adım Adım 3. Lige İlerliyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 3. Grupta sezona 3. Lig parolasıyla başlayan Yalova Belediyespor basketbol takımı, oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak ilk yarıyı lider kapattı.

03.12.2014 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 3. Grupta sezona 3. Lig parolasıyla başlayan Yalova Belediyespor basketbol takımı, oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak ilk yarıyı lider kapattı. Çok iyi seri yakaladıklarını belirten Yalova Belediyespor basketbol takımı antrenörü Dağhan Oğuz," Takım içinde çok iyi bir arkadaşlık var. Oynadığımız 5 maçı da hem bu arkadaşlık hem de seyircimizin desteği ile kazandık. Sezon başında koyduğumuz 3. Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Yalovalı dev adamlar sezona Bursa deplasmanında Orhangazi Belediyesi'ni 89-54, ikinci hafta Yalova'da oynanan maçta ise Kırklareli ekibi Lüleburgaz Akademi'yi ise 89-79 mağlup etmişti. Yalova Belediyespor 3. Haftada Kocaeli'nde Karamürsel Gençlik'i 75-67 yenerken, dördüncü haftada ise evinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gelişim karşısında 93-62 galibiyet geldi. Yalovalı 12 dev adam ilk yarının son haftasında evinde konuk ettiği Kırklareli Belediyesi'ni ecel terleri dökmesine karşın 4 sayı farkla 97-93 mağlup etti ve ilk yarıyı lider kapattı.

İlk yarıyı lider kapatmanın önemine vurgu yapan tecrübeli basketbol adamı,"İlk yarıda oynadığımız 5 maçı da kazanarak lider tamamladık. İlk grup maçlarını kayıpsız geçip gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Bu gruptan lider olarak çıkmak 2. Grup için bize çeşitli avantajlar sağlayacak bunun bilincindeyiz. Sezon başında yeni transferlerimiz oldu hepside çok kaliteli oyuncular ve şuana kadar oynadıkları oyunla beklentileri karşılıyorlar. Tam olarak takim olmamız belli bir süreç alacaktır. Bu sureci kayıpsız geçmemiz bizim açımızdan sevindirici. Bununla beraber alt yapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularımızda sahaya girdiklerinde önemli katkılar sağlıyor buda bize ayrıca mutluluk veriyor. Takimimizin bu iyi gidişatı taraftarımızı da tetikliyor her geçen gün ilgi artıyor. Tribünlerde çok güzel görüntüler görüyoruz bu da bizi çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova Belediyespor Adım Adım 3. Lige İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement