Yalova Belediyespor (B) Takımı İlk Yarıyı Lider Tamamladı - Son Dakika
Spor

Yalova Belediyespor (B) Takımı İlk Yarıyı Lider Tamamladı

Yalova Belediyespor (B) Takımı İlk Yarıyı Lider Tamamladı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Masa Tenisi 2. Lig 2. etap maçları Yalova’da oynanırken, bütün maçlarını kazanan Yalova Belediyespor (B) takımı ilk yarıyı lider kapattı.

24.11.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Masa Tenisi 2. Lig 2. etap maçları Yalova'da oynanırken, bütün maçlarını kazanan Yalova Belediyespor (B) takımı ilk yarıyı lider kapattı.

Yalova 90. Yıl Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı müsabakalarda 2. Ligde yer alan 16 erkek, 16 bayan takımı mücadele etti. Umut Başaran, Bilal Selim Tok ve Turgay Yılmaz'dan oluşan Yalova Belediyespor (B) takımı ilk gün Konya Baro 3-2 ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'u 3-0 takımlarını mağlup etmeyi başardı.

İkinci gün müsabakalarında Yalovalı raketler rakipleri İzmir DSİ Spor'u 3-0, Ankara Büyükşehir Belediyespor (B) 3-1 ve Amasya Belediyespor'u 3-1'lik skorla geçmeyi başardı.

Üçüncü gün karşılaşmalarında ise Yalova Belediyespor (B) ilk olarak İstanbul Haydar Spor'u 3-0 ile günün ikinci karşılaşmasında ise Düzce Divapan Spor'u 3-1 mağlup ederek 7'de 7 yaptı ve ilk yarıyı namaglup 30 puanla lider tamamladı.

2. ligde ilk yarıyı namaglup lider kapattıklarına vurgu yapan Yalova Belediyespor(B) takımı masa tenisi antrenörü Kadri Kocacenk, "Gençlerimiz turnuvanın güçlü ve tecrübeli raketlerine karşı mücadele güçlerini ve verilen taktiklerimizi harfiyen uygulayarak bugün bu başarılı sonuçları aldı. Daha lig bitmedi. Önümüzde devreyi iyi çalışarak 2. yarıya hazırlanacağız. Gençlerimiz Yalova Belediyespor olarak şu anda Liginin en favori takımı görünse bile asla çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz. Yalova'ya şampiyonluk armağan edeceğiz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova Belediyespor (B) Takımı İlk Yarıyı Lider Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement