Yalova Belediyespor Ettu Cup'ta İkinci Tur Sevinci Yaşıyor - Son Dakika
Spor

Yalova Belediyespor Ettu Cup'ta İkinci Tur Sevinci Yaşıyor

Yalova Belediyespor Ettu Cup\'ta İkinci Tur Sevinci Yaşıyor

Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, İskoçya’da elde ettikleri başarının kulüp adına çok önemli olduğunu söyledi.

27.08.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, İskoçya'da elde ettikleri başarının kulüp adına çok önemli olduğunu söyledi. 17 ve 15 yaşlarında ki sporcularla ETTU Cup'ta mücadele ettiklerini belirten Kocaağa, İskoçya'da spor otoritelerinin kendilerini tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, "Masa tenisinde son dönemde elde ettiğimiz başarılarımız ortadadır. Altyapımızdan birçok oyuncu geliyor. Masa Tenisi Süper Ligi'ni altıncı sırada tamamladık. Bunun sonucunda ETTU Cup'a katılma hakkı elde ettik. Maçlarımızı İskoçya'da oynadık. Çok ciddi rakiplerimiz vardı. Hepsi bütçesi yüksek olan transferlerle İskoçya'ya gelen kulüplerdi. Tecrübesizliğimiz sonucunda Romenlere karşı oynadığımızı ilk maçımızı 3-0 kaybettik. Ancak sonra ki maçlarımızda ev sahibi İskoçya, Belçika ve İspanyol ekiplerini mağlup ederek gruptan Romenlerle çıktık. Önümüzde ikinci tur süreci var. Orada da başarılı olmak istiyoruz. Eğer Yalova'ya kupa kazandırırsak bu hem sürpriz olur hem de olmaz. Çünkü İskoçya'da ikisi 17 diğeri ise 15 yaşında olan oyuncularla mücadele ettik. Herkesin takdirini kazandık. Bu kulüp olarak bizleri daha da mutlu etti. Bu sezon hem Avrupa'da, hem de Süper Lig'de iyi işler yapmak istiyoruz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova Belediyespor Ettu Cup'ta İkinci Tur Sevinci Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement