Yalova Belediyespor Kadrosunu Güçlendirdi - Son Dakika
Spor

Yalova Belediyespor Kadrosunu Güçlendirdi

Yalova Belediyespor Kadrosunu Güçlendirdi

Yalova’yı Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil edecek Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı kadrosunu 3 takviye ile güçlendirdi.

03.10.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'yı Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde temsil edecek Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı kadrosunu 3 takviye ile güçlendirdi.

EBBL 3. Grupta mücadele edecek Yalova temsilcisi kadrosunu Düzce Belediyespor'dan kısa ve uzun forvet mevkilerinde oynayan Hüseyin Ergül, Fenerbahçe altyapısından pivot oyuncusu Canberk Uzunkaya ve guard oynayan Nazilli Belediyespor'dan Kemal Bilgin'i transfer etti. Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü geçen sezon kadrosunda yer alan Cihan Hafızoğlu ve Mustafa Olcay ile de yeniden anlaşmaya vardı.

Transferlerle güçlendiklerini belirten Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu Murat Dönmez, "Şu ana kadar 3 oyuncuyu kadromuza kattık. Bunlar Düzce Belediyespor'dan Hüseyin Ergül, Fenerbahçe altyapısından Canberk Uzunkaya ve Nazilli ekibinden Kemal Bilgin'i transfer ettik. 2. Ligde oynamış iki oyuncu ile de temaslarımız sürüyor. Ayrıca geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan Cihan Hafızoğlu ve Mustafa Olcay'ı bu sene de kadromuzda tutmayı başardık. Ayrıca alt yapımızdan Okan Soykal, Batruhan Paksoy, Tunahan Küçüker, Ömer Faruk Sırlı, Görkem Türemiş ve Yiğit Baydur'u da a takıma çıkarttık. Hazırlıklarımıza ara vermeden sürdürüyoruz. Sezon hazırlıkları kapsamında 18 Ekimde Yalova'da Pertevniyal ile hazırlık maçı oynayacağız" dedi.

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımı antrenörü Dağhan Oğuz, yapılan transferlerle oldukça güçlendiklerine vurgu yaparak 1-2 oyuncuyu daha kadrolarına kattıktan sonra şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova Belediyespor Kadrosunu Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement