Yalova'da Denizde Boğulan Gencin Beyin Ölümü Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Denizde Boğulan Gencin Beyin Ölümü Gerçekleşti

Yalova\'da Denizde Boğulan Gencin Beyin Ölümü Gerçekleşti

Yalova’nın Altınova ilçesinde denizde boğulan ve daha sonra kalbi çalıştırılan Senan Bilici’nin beyin ölümü gerçekleşti.

14.07.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Altınova ilçesinde denizde boğulan ve daha sonra kalbi çalıştırılan Senan Bilici'nin beyin ölümü gerçekleşti.

Hafta sonu yatılı olarak kaldığı yurttaki arkadaşlarıyla saat 22: 00 sıralarında Altınova'ya bağlı Kaytazdere beldesi Saralkent plajına gelen Senan Bilici'den (18) üzücü haber geldi. İddiaya göre, iskeleden atladıktan sonra bir süre çırpınan Bilici, gözden kaybolduktan yaklaşık 20 dakika sonra çevredeki bir vatandaş tarafından denizden çıkarılmıştı. Yapılan ilk müdahaleyle kalbi çalıştırılan Bilici, ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Senan Bilici'nin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Olayı haber alan aile yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Derslerinde başarılı olan lise öğrencisi Senan Bilici'nin doktor olmayı hayal ettiği ortaya çıktı.

Boğulmanın yaşandığı Saralkent plajında ise Kaytazdere Belediyesi iskelede bulunan atlama merdivenlerini sökerek, "Gece, denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Kurtarıcı hizmeti veremiyoruz" uyarısını astı. Plaja gelen vatandaşlar, plajda can kurtaranları olması gerektiğini söyleyerek, her yıl bir kaç kişinin denizde boğularak hayatını kaybettiğini ifade ettiler. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Denizde Boğulan Gencin Beyin Ölümü Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement