Yalova'da Eski Eş Dehşeti! - Son Dakika
Yaşam

Yalova'da Eski Eş Dehşeti!

2 çocuk annesi 31 yaşındaki Seda C., ayrıldığı eşi tarafından yol ortasında 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

06.05.2015 12:05  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da koca dehşeti yaşandı. İddiaya göre, özel bir dershanenin Halkla İlişkiler Bölümü'nde çalışan, 2 çocuk annesi 31 yaşındaki Seda C. (31), uzunca müddettir eski kocası Bülent D. tarafından rahatsız ediliyordu. Eski eşi sabah saatlerinde kaldırımda yürüyen Seda C.'yi yol ortasında durdurdu. Öfkeli adam, yanındaki bıçakla eski karısına saldırdı.

İMDADINA ESNAF YETİŞTİ AMA...

Çok sayıda bıçak darbesi alan ve aşırı kan kaybeden kadının imdadına çevredeki esnaf yetişti. İki çocuk annesi C., çağrılan 112 ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

POLİSLER KISKIVRAK YAKALADI

Bu sırada aracına binip kaçmaya çalışan şahsı polisler yakalayarak gözaltına aldı. Olayı duyan Seda C.'nin yakınları hastaneye akın etti. Genç kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu.



Olayla alakalı tahkikat sürerken, vücudunda 20 bıçak darbesi tespit edilen genç kadının cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yalova\'da Eski Eş Dehşeti!
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yalova'da Eski Eş Dehşeti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kötü zihinler: burda bilip bilmeden yorum yapmayın adam bir avm de bir mağaza müdürü ve yemediği halt kalmamış kadına ayrılıktan başka bi çare bırakmamış kadında çok iyi bir anne tek derdi çocuklarıydı yalova ufaktır herkes bilir kimin ne yaptığını ölen insanın arkasından saçma saçma konuşupta günaha girmeyin.. 13 1 Yanıtla
  • Bilal : Koyun dolu burda tc de. felekete doğru gidiyor 1 2 Yanıtla
  • yalovali77: Kadın olmak, biri senden hoslandi istemedin hemen iftiraya ugra,namussuz ol , biriyle tersmi dustun hemen namussuz diye iftira atilsin. Esinden ayril azicik kendine bak namussuz densin bu ne ya. Esinden ayrilmis calisan bir bayan kendine bakiyor namiussuz oluyor sevdigi oluyor namussuz oluyor. Ölmüs gitmis arkasindan bir dua edilecegine namusu sorgulaniyor. Kadin suclu adam hakli oluyor adam olaydin evliyken kiymetini bileydin ayrildiktan sonra pesine düs kabul etmeyince öldür . Kolay kolay kimse kücük 2 cocuguyla evi terkedip gitmez. Biraz duyarli olun en azindan o cocuklar icin dua edin. Elalemin namusunu sorgulayarak müslüman olamazsiniz. 1 1 Yanıtla

Advertisement