Yalova'da Komisere 'Oyunu At, Fotosunu Çek, Terfini Al' Demişler - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Komisere 'Oyunu At, Fotosunu Çek, Terfini Al' Demişler

Yalova\'da Komisere \'Oyunu At, Fotosunu Çek, Terfini Al\' Demişler

Yalova'da oyunun fotoğrafını çeken polis memuru tespit edildi. Tutanak tutulmasına itiraz eden polis memurunun terfi almak için bu davranışı yaptığı tutanağa yansıdı.

07.06.2015 18:26  Güncelleme: 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Çiftlikköy'de 1029 nolu sandıkta kullandığı oyun fotoğrafını çeken Zekeriya Ş. isimli polis memuru tespit edildi. Hakkında tutanak tutulmasına itiraz eden polis memurunun terfi almak için bu davranışı yaptığı tutanağa yansıdı. Emniyet teşkilatına kullandığı oyun fotoğrafı karşılığı terfi talimatı verilip verilmediği kafalarda soru işareti olarak belirdi.

TUTANAKLA TESBİT EDİLDİ

1030 nolu sandıkta ise müşahitler yarım saat süresince içeri alınmadı. Sandık müşahitlerden saklandı. Bu olay da tutanak tutularak tespit edildi.

KRİTİK SEÇİMDE BÜYÜK HİLE

Türkiye tarihinin en kritik seçimine giderken skandalların ardı arkası kesilmiyor. Yalova'da skandal bir olay yaşandı. Yalova'da görevli emniyet mensubu komiser Zekeriya Ş, kullandığı oyun fotoğrafını çekerken yakalandı. Oy kabininden fotoğraf sesleri gelmesi üzerine Sandık Başkanı ve Parti müşahitleri oy kabinine müdahalede bulundu. Bunun üzerine komiser Zekeriya Ş. emniyette terfi döneminin yaklaştığını, terfi alabilmek için oyunun fotoğrafını çekmek zorunda kaldığını söylediği kayıtlara girdi.

TUTANAKTAKİ İFADELER

Sandık Kurulu Başkanı Özlem Ulaşkemer ve parti sandık müşahitlerinin de imzasının bulunduğu resmi tutanakta şu ifadelere yer verildi:

"Oy kullanırken kabin içerisinde oy pusulasının resmini çeken Zekeriya Ş. (TC: 227...........) isimli şahıs tespit edilmiştir. Müdahale edildiğinde polis memuru olduğunu ve terfi almak için yaptığını beyan etmiştir."

NASIL YAKALANDI?

CHP sandık müşahidi Ali Suavi Sürgeç, "Bu bey geldi ben de tanıyorum kendisini. Girdiği kabine kameranın fotoğraf çekimi sesi geldi kabinden. Ben de kabine müdahale ettim. Baktım fotoğrafını çekiyor. Amirim bunu sen yaparsan kim yapmaz dedim. Biz yapsak dedim ne durumlara düşeriz dedim. Almak istedim elinden tabi vermedi. Sandık Kurulu Başkanı geldi o kadıncağız almak istedi telefonu o devamlı elini kaldırıp çektiği fotoğrafları sildi. Dur diyoruz bir görelim. Olmadı. Bu bize telefonu vermedi. Ben de tutanak tuttum. Benim terfi dönemim. Ben bu terfiyi almak zorundayım dedi. Yani bu terfiyi almak için hangi partiye oy vermiştir. Bunu tahmin etmek de zor değil. Yaptığım hata diyor. Benim yakın dostlarımı bana gönderiyor. Vazgeçsin tutanaktan diye. " şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yalova'da Komisere 'Oyunu At, Fotosunu Çek, Terfini Al' Demişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Ülkücü : devletin polisi ol kimsenin maşası olma terfi onemli degil duruş önemli 24 2 Yanıtla
  • WOS WOS: DÜZMECE HİKAYE. ONCEDEN ANLASMALI KUMPAS.POLIS SALAKMI ITIRAF ETSİN 10 12 Yanıtla
  • adsiz: sizindemi kafaniza silah dayadilar,yaziklar olsun size şunu unutmayin akp ve erdogan olmasaydi bukadar hakki kimse vermezdi size 4 11 Yanıtla
  • .............: Yapılan en büyük hatamız doğu ve güneydoğuda bulunan vatanseverleri yanlız bıraktık .Bir oğulu olarak .Dün anamla telefonda görüşüyorum anam oğlum bu nasıl seçimdi kimse evinden çıkmak istemedi çıkanların önü de kesildi ya oyunuzu HDP ye yada burada yaşam hakkınız yok dediler insanları korku çemberi saldı Türkiye burdan kaybetti doğu ve güneydoğuda devletin varolan otaritesini bunlara bıraktığımız için gelinen sonuç ortada .Ermenistanda gidin türk birini millet vekili yapında görelim biz dünya ülkeleri içerisinde en demokratik ülkeyiz bunuda unutmayın. 12 1 Yanıtla
  • VATANDAŞ: BUNLARI MESLEKTEN İHRAC ETEMKE LAZIM YAZIKLAR OLSUN BİDE KOMSERMIŞ 11 1 Yanıtla
  • Yvz : He he kesin öyledir, hangi gerizekalı bunu söylerki 8 4 Yanıtla
  • Erdi: Mışlar mişler ... ZzZzZzZzXzZzZz ?? 8 3 Yanıtla
  • coco: bi tek bu şahısami dendi oyunu at tercihi kap die. bunun özelliği ne acaba 10 1 Yanıtla
  • Yvz : Ayrıca polis memurunun terfi dönemi diye birşey mi varmış? 8 0 Yanıtla
  • Merhaba: Hakaızlık 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement