Yalova'da Tekne Battı: 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Tekne Battı: 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Kayboldu

Yalova'nın Armutlu ilçesine tatile gelen ve denize açılan 5 kişilik grubun içinde olduğu bir teknenin batması sonucu, 1 kişi öldü, 1 kişi de kayboldu.

08.08.2015 03:09  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Armutlu ilçesinde denize açılan ve içinde 5 kişinin olduğu bir teknenin batması sonucu, 1 kişi öldüğü, 1 kişinin de kaybolduğu bildirildi.

DALGALAR YUTTU

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Armutlu'ya tatil için gelen 5 kişilik bir grup, tekneyle denize açıldı. Denizin dalgalı olması nedeniyle Kapaklı köyü açıklarında batan teknede bulunan Mustafa Şen (35), Yağız Küçük (7) ve Deniz Özkan Engin (38) ile çocukları Deniz Ömer Engin (5) ve Güneş Engin (2) denize düştü. Deniz Ömer Engin, Mustafa Şen, Yağız Küçük ve Güneş Engin çevreden gelen tekneler tarafından kurtarılırken, Deniz Özkan Engin ise kayboldu.

HAYATA TUTUNAMADI

Boğulma tehlikesi geçiren ve Yalova Devlet Hastanesine kaldırılan dört kişiden 5 yaşındaki Deniz Ömer Engin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sahil Güvenlik ekiplerinin, kaybolan Deniz Özkan Engin'i arama çalışmalarına ise denizin dalgalı olması nedeniyle ara verildi.

Yalova\'da Tekne Battı: 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Kayboldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'da Tekne Battı: 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement