Yalova'da Tonami Meydanı'ndaki Köprülü Kavşak Projesi - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Tonami Meydanı'ndaki Köprülü Kavşak Projesi

Yalova\'da Tonami Meydanı\'ndaki Köprülü Kavşak Projesi

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak: "Değerli başkanlarımız Yalova'da 2023'ün simgesel bir anlamı olduğu için bu sayıda ağaç dikecekler"

28.11.2014 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Değerli başkanlarımız Yalova'da 2023'ün simgesel bir anlamı olduğu için bu sayıda ağaç dikecekler" dedi.

Öztabak, Altınova ilçesindeki bir otelde basın toplantısı düzenledi. Toplanıya Yalova'daki 9 ilçe ve beldenin belediye başkanları katıldı. Öztabak, belediye başkanlarıyla aylık toplantılar düzenlediklerini ve bu sefer Altınova ilçesinde buluşulduğunu belirtti.

Tonami Meydanı'ndaki ağaç kesiminden üzüntü duyduklarını ifade eden Öztabak, şöyle konuştu:

"Yalova için son derece önemli bir proje gerçekleşiyor. O projenin gerçekleşmesi için oradaki ağaçların kaldırılması gerekiyor. Sökülüp başka bir yere dikilebilir olan ağaçları, bir başka yere dikmek gerekiyor. Kesilmesi gerekenlere de başka çare yok, mutlaka kesilmesi gerekiyor. Tümünün kesilmesi acaba bir problem mi ben bilmiyorum. Sökülebilir ağaçlar var mıydı onu da bilmiyorum. İlgili kurumun onun çalışmasını yapması gerekiyordu."

Öztabak, 9 belediye başkanıyla ilin çeşitli yerlerine 2023 çınar ağacı dikeceklerini belirterek, "Yalova'da bu ağaçların yerine bizim belediye başkanlarımız, eksilen kadar ağaç dikecek hali yok. AK Partili belediyeler bu işe girdiğinde çok fazlasıyla ortaya çıkmalı. Değerli başkanlarımız Yalova'da 2023'ün simgesel bir anlamı olduğu için bu sayıda ağaç dikecekler" dedi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'da Tonami Meydanı'ndaki Köprülü Kavşak Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement