Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova\'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi, 80 çocuğu sünnet ettirecek.

28.08.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediyesi, 80 çocuğu sünnet ettirecek.

Belediye tarafından düzenlenecek toplu sünnet şöleni 29 Ağustos'ta Gazipaşa Caddesi'ndeki mini amfide gerçekleştirilecek.

Yalova halkını, sünnet olacak çocukların mutluluğunu paylaşmaya davet eden Belediye Başkanı Vefa Salman, "Geleneksel hale gelen sünnet şölenimizde belediyemize gelen talepler doğrultusunda bu yıl 80 yavrumuzun sünneti gerçekleştirilecek. 29 Ağustos Cuma günü ise saat 20.30'da onların bu özel gününün eğlencesini gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı düzenlenecek konsere davet ediyorum" dedi.

-Saadet Partisi'nden Başkan Salman'a ziyaret

Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta ve partinin Yalova teşkilatı üyeleri, Başkan Salman'ı makamında ziyaret etti.

Salman'a görevinde başarı dileyen Korkmaz, "Yeni göreviniz hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. Yalova'ya hizmet için her zaman destek vermeye hazırız" dedi.

Salman ise kent yönetiminde 'Birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz' sloganıyla sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve Yalova halkıyla her zaman birlikte kararlar alacağını vurguladı.

Ardından, Salman, belediye çalışmaları hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement