Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun'dan köy ziyaretleri.

03.01.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YALOVA (AA) AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çiftlikköy'ün köylülerini ziyaret ederek buradaki yatırımları inceledi.

Coşkun yaptığı açıklamada, köyleri ziyaret ederek hem köylünün istek ve sıkıntısını dinlediğini hem de yapılan yatırımları incelediğini söyledi.

Gacık, Laleder, Dereköy, Çukurköy, İlyasköy, Denizçalı, Kabaklı, Kılıç gibi köyleri ziyaret ettiğini belirten Coşkun, "Ziyaretlerde köy muhtarları ve vatandaşlarla köylere yapılan ve yapılamayan, eksik kalan ve önerilen hizmetleri konuştuk. Bu tür ziyaretlere devam ederek köylünün sıkıntılarının çözülmesini sağlayacağım" diye konuştu.

- Hayrettin Karaca'dan DEKODER'e ziyaret

TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneği (DEKODER) Başkanı Köksal Ketenci'yi ziyaret etti.

Karaca, yaptığı konuşmada derneğin amaç ve hedeflerinin çok güzel olduğunu söyledi.

Bu derneğin 81 ilde ve diğer ülkelerde şubelerini kurması halinde ekolojik yaşamın sürdürülmesine daha büyük katkı vereceğini belirten Karaca, dernek başkanı Ketenci'ye başarılar diledi.

Ketenci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ekolojik yaşamın korunması için çok çalışacaklarını ifade etti.

Karaca daha sonra derneğe üye oldu. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement