Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Ticaret Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından "Geleceğine Yön Verirken Girişimciliği Öğren" başlıklı panel düzenlendi.

18.02.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Ticaret Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından "Geleceğine Yön Verirken Girişimciliği Öğren" başlıklı panel düzenlendi.

Kurul Başkanı Zuhal Karakoyun, Bahçeşehir Koleji Özel Anadolu Lisesi'ndeki panelde öğrencilere ticaret odaları, vergi daireleri ve SGK hakkında bilgi verdi.

Öğrencilere çok çalışarak gelecekte mühendis, avukat, mimar ve öğretmen olabileceklerini belirten Karakoyun, "Memurluk sınavlarına girip bir gün memur olmayı hayal etmek yerine, ortaklarınızı şimdiden belirleyerek en samimi arkadaşlarınızla gelecekte iş kurma planları yapabilirsiniz ya da babanızın işletmesini devralmak adına o işe uygun okullarda okuyarak, ikinci kuşak veya üçüncü kuşak olarak işletmenizin vizyonunu, misyonunu değiştirebilir, farklı bakış açıları kazandırabilirsiniz" diye konuştu.

Karakoyun daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Lacivert Şarkılar Projesi

Yalova'da, Yeni Yaşam Engelliler Derneği ile Müzisyenler Derneğinin düzenlediği "Lacivert Şarkılar Projesi" kapsamında engelli vatandaşlar ziyaret ediliyor.

Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacıoğulları, gazetecilere yaptığı açıklamada, engelli ailelerini ziyaret ederek onları söylenen şarkılarla mutlu ettiklerini bildirdi.

Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümünde öğrenim gören Halil İbrahim Baltacı'yı ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalye hediye ettiklerini belirten Dondurmacıoğulları, bu ziyaretleri devam ettireceklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement