Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kar temizleme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

19.02.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kar temizleme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Metin Oral, yaptığı açıklamada yurt genelini etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havanın hayatı olumsuz etkilediğini söyledi.

Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların mağdur olmaması için 7/24 esasına göre karla mücadele edildiğini belirten Oral, "Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için belediye olarak üzerimize düşenleri yerine getiriyoruz. Ekiplerimiz tuzlama, kar küreme ve süpürme çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Halkımızın sıkıntı yaşamaması için Altınova Belediyesi olarak görev başındayız" diye konuştu.

Altınova'da eğitim çalıştayı

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Eğitim Çalıştayı toplantısı düzenlendi.

Hürriyet Ortaokulu'nda düzenlen toplantıya İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve STK temsilcileri katıldı

Sitar, burada ilçede yapılan projeler hakkında bilgi verdi ve daha sonra toplantı görüş alışverişi yapılmasından sonra son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement