Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "İnsanlık tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan 1999 Marmara depremini yaşayanlar olarak, kentimiz için deprem haftasının önemi ve anlamı çok büyüktür" dedi.

02.03.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "İnsanlık tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan 1999 Marmara depremini yaşayanlar olarak, kentimiz için deprem haftasının önemi ve anlamı çok büyüktür" dedi.

Salman, Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Allah'ın hiçbir zaman insanlara deprem gibi büyük felaketleri vermemesini diledi.

Her an deprem gibi doğa olaylarının gerçekleşebilme ihtimali ile tedbirli ve bilinçli olunması gerektiğini belirten Salman, "İnsanlık tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan 1999 Marmara depremini yaşayanlar olarak, kentimiz için deprem haftasının önemi ve anlamı çok büyük. Ülkemizi büyük bir üzüntüye boğan 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm bölge insanımızın, değerli Yalovalı hemşehrilerimin bir kez daha başı sağ olsun, yakınlarına bir kez daha sabır diliyorum. Allah bir daha o acı ve sıkıntılı günleri Yalovamıza, ülkemize ve dünyaya yaşatmasın" diye konuştu.

Muhasebeciler Günü

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, tüm muhasebecilerin Muhasebe Günü'nü kutladı.

Öztabak, yaptığı yazılı açıklamada muhasebecilerin işletmelerde faaliyetlerin ve işlemlerin sağlıklı ve güvenilir olarak işleyişini ve denetlenmesini sağlanmasına yardım ettiğini söyledi.

Muhasebecilerin çok büyük bir görevi yerine getirdiklerini belirten Öztabak şunları ifade etti:

"Düzenli ve sağlıklı bir ekonominin temelini şeffaf kayıt ve belge düzeni oluşturduğundan, vergi ve muhasebe bir ülkenin kalkınmasında önemli bir rol oynamaktadır. Devlet gelirlerinin tahakkuku-tahsili konusunda mesleki sorumluluklarının bilincinde olarak bizlere destek olan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement