Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu ve Altınova Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kadınlara girişimcilik eğitimi verildi.

05.04.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu ve Altınova Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kadınlara girişimcilik eğitimi verildi.

Vakıfbank İlkokulu salonunda yapılan programa YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal Karakoyun, Kadın Girişimciler Kurulu Dernek Başkanı Rezzan Dikici, Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Neşe Özay ve kadınlar katıldı.

Programda kadınlara Sabun Çiçeği projesi, başarılı kadın öyküleri, KOSGEB ve Mikro Kredi nasıl alınır gibi konularda bilgiler verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kaplan'a ziyaret

Yalova Engelsiz Yasam Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özkara, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı ziyaret etti.

Özkara, spor kulübü engelli bireylere bir şekilde spor yaptırarak onların hem bedensel ve hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

Sporda başarı gösteren sporcuları destekleyerek daha başarılı olmaları için çalıştıklarını belirten Özkara, Kaplan'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kaplan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman tüm dallarda sporculara destek vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement