Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

İzmit MTB Cup bisiklet yarışında madalya kazanan Yalovalı sporcular, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı ziyaret etti.

30.06.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit MTB Cup bisiklet yarışında madalya kazanan Yalovalı sporcular, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı ziyaret etti.

Kaplan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek alınan başarılardan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Yalova'nın sporda her gecen gün başarısını yükselttiğini belirten Kaplan, "Yarışmalarda sporcularımızdan Kamil Alev yarışmayı ikinci olarak tamamlarken, U15 kategorisinde 2 tur üzerinden yarışan sporcularımız Murat Can Öztoprak ikinci, hemen arkasından takım arkadaşı Muhammed Enes Gedük üçüncü olarak tamamlayarak bizleri gururlandırdılar.  Müdürlük olarak başarıların daha da artması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kaplan daha sonra sporcularla sohbet etti.

Haytap Yalova Temsilciliğinden açıklama

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Yalova Temsilcisi Uğur Can Kalkan, hayvanlara yönelik şiddettin kabahat değil, suç olduğunu ifade etti.

Kalkan, yaptığı açıklamada sokak hayvanlarına yönelik yapılanların verilen cezaların yetersizliğinden kaynaklandığını söyledi.

Ülkede hayvan hakları konusunda istenilen noktada olunmadığını belirten Kalkan, "Kuşu ölen çocuğa başsağlığına giden, yolda dişi bir kedi yatıyor diye bir ordunun yolunu değiştiren, sırtındaki elbiseyle kedisinin yüzünü silecek derecede merhamet gösteren bir peygamberin ümmetiyiz. Ancak İzmir Çiğli'de bir polis maalesef ortada hiçbir şey yokken üç yıldır polislerin beslediği köpeği karakolun bahçesinde vuruyor. Edirne'de de benzer bir olay, bir vatandaş pompalı tüfekle bir köpeği öldürürken kamera kayıtlarına yansıyor. Yani görüldüğü gibi burada, yapan eğitimli, meslek sahibi ya da meslek sahibi değil, polis ya da sıradan vatandaş fark etmiyor. Vicdan ve  merhamet yoksunu, acımasız, sevgisiz insanoğlu var olayda. Bu gibi olayların önüne geçilmesi için kanunların daha caydırıcı hale gelmesi gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement