Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Orman ve Su işleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü Yalova İl Müdürü Nevzat Alğan, Altınova'da avcılık kursu açıldığını bildirdi.

12.07.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su işleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü Yalova İl Müdürü Nevzat Alğan, Altınova'da avcılık kursu açıldığını bildirdi.

Alğan, yaptığı açıklamada kursun müdürlük ile Altınova Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği ve Altınova Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açıldığını söyledi.

Kursta avcılığın tarihi ve etiği, avcılığın temel kuralları, ilk yardım bilgisi, avda güvenlik gibi konuların anlatılacağını belirten Alğan, "Kursumuza 15 kursiyer katıldı. Kursiyerlerimiz toplam 32 saat eğitim alacaklar. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlerimiz avcı eğitim sertifikası alacaklar" diye konuştu.

Kadir Gecesi'ne doğru

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Oral, yaptığı açıklamada Kadir Gecesi'nin ülkeye ve tüm Müslümanlara hayırlara vesile olmasını diledi.

Ramazan ayının sonuna gelmenin hüznünü ve Kadir Gecesi'ne yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Oral, "Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin önemini layıkıyla idrak etmek, hepimize nasip olsun. Bu geceler, duygularımızı tazelememiz için önemli bir vesiledir. Kendimizi dinlememiz ve durup düşünmemiz için önemli bir fırsattır. Kadir Gecesi'nin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diliyor, hepinizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement