Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gıda satan işletmelerde denetim yapıldı.

25.08.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gıda satan işletmelerde denetim yapıldı.

Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Görentaş, kentte yaz döneminde artan nüfus nedeniyle gıda konusunda faaliyet gösteren gıda işletmelerinde yoğunluğun arttığını söyledi.

Vatandaşların daha temiz ve güvenilir gıdaya ulaşımını sağlamak için gıda denetimlerini artırdıklarını belirten Görentaş, "Gıda denetiminin yoğun olarak yapıldığı işletmelerden her ay et ve et ürünleri, unlu mamuller ve pastacılık ürünleri, hazır yemek, sebze ve meyve numunesi alınarak yetkili laboratuvarlara gönderilmektedir. Alınan gıda numuneleri taklit, tağşiş, yabancı madde, katkı maddeleri ve ilaç kalıntıları gibi unsurlar yönünden analiz edilmektedir. Haziran, Temmuz, Ağustos döneminde alınan 35 numune sonuçlarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır" diye konuştu.

Yalova İl Emniyet Müdürü Sürvari'den ziyaret

Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Sürvari, Memur-Sen İl Başkanı Uğur Hakan Tan'ı ziyaret etti.

Tan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye genelinde teröre karşı mücadele verirken şehit düşen güvenlik güçleri personellerinin herkesi üzdüğünü söyledi.

Terörle mücadelede sivil toplum örgütlerine büyük görevler düştüğünü belirten Tan, Memur-Sen olarak Türkiye genelindeki yaklaşık 850 bin üyesiyle terörle mücadeleye destek verdiklerini ifade etti.

Süvari de emniyet mensupları olarak halkın can ve malını korumak için gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement