Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, öğrencilere kışlık bot hediye etti.

22.10.2015 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, öğrencilere kışlık bot hediye etti.

Silpagar, 75.Yıl Namık Kemal Ortaokulu'nu ziyaret ederek burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ve Okul Müdürü Altan Çelik'ten okulla ilgili bilgi aldı.

Ziyarette 35 öğrenciye kışlık bot hediye eden Silpagar, "Bu okulumuz Sultaniye Mahallemiz ile Gacık köyü sınırında kaldığı için merkez ilçemize bağlı en uzak okul sayılabilir. Kış aylarında merkezde çoğu zaman kar tutmazken burada kar birikiyor. Dolayısıyla bu okuldaki öğrencilerimiz için kışlık botlar amacına uygun kullanılmış olacak diye düşünüyoruz. Öğrencilerimizi hediyelerini aldıktan sonra mutlu görmek bizleri de çok sevindirdi" diye konuştu.

Çınarcık Belediye Başkanı Kurt, toplantı düzenledi

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinlemek için toplantı düzenledi.

Kurt, Harmanlar Mahallesi'nde yaptığı toplantıda, yazlık bir ilçe olarak en önem verilen noktaların başında temizlik ve su hizmetlerinin geldiğini söyledi.

Çöp ve temizlik hizmetlerini daha fazla personelle yarı fiyatına yaptıklarını belirten Kurt,  ayrıca yat limanı projelerinin olduğunu ifade etti.

Çınarcık'ı marka haline getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Kurt, şunları kaydetti:

"Planlarımızda yat limanı için bir yerimiz var. Benim için en önemli projelerden bir tanesi. Türkiye'nin sayılı firmalarından teklifler geliyor. Karpuzdere tarafında 3 firmayla etüt çalışması yapıyoruz. En güvenilir, en güçlü firmayla ortaklık yapacağız. Çınarcık'ta yat limanı mutlaka olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement