Yalova Hipodroma Talip - Son Dakika
Güncel

Yalova Hipodroma Talip

Yalova Hipodroma Talip

Yalova’nın Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Yalova Belediyesi’nden hipodrom kurmak için 450 dönüm yer isteyen ancak olumsuz cevap alan Türkiye Jokey Kulübü’ne teklif götürmeye hazırlanıyor.

27.07.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Yalova Belediyesi'nden hipodrom kurmak için 450 dönüm yer isteyen ancak olumsuz cevap alan Türkiye Jokey Kulübü'ne teklif götürmeye hazırlanıyor.

TJK Başkanı Yasin Kadir Ekinci, geçtiğimiz günlerde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a Yalova'ya hipodrom kurmaıyı teklif etmiş, 450 dönüm arazi istemişti. Ancak Salman böyle bir yer olmadığı için teklifi geri çevirmişti. Bu teklife Çiftlikköy Belediyesi sahip çıktı. Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar TJK'nın istediği 450 dönümlük yeri bulduklarını ve TJK Başkanı Yasin Kadir Ekinci'ye hipodromun kurulması için teklif sunacaklarını söyledi. Silpagar, "Ben Yalova Belediyesi'ne Türkiye Jokey Kulübü'nden gelen teklifi duyduktan sonra 450 dönüm arazi araştırmaya başladım. Mutlaka bu yeri bulup tahsis edeceğim. Yer var. ya ben TJK ile temasa geçeceğim, ya da onlar benle temasa geçecekler. Ama bu işin olması için elimden geleni yapacağım. Çiftlikköy'e bir hipodrom kurulması demek Çiftlikköy'ün patlaması demektir" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement