Yalova'nın Çehresi Değişiyor - Son Dakika
Yerel

Yalova'nın Çehresi Değişiyor

Yalova\'nın Çehresi Değişiyor

Yalova Belediyesi tarafından kentin prestij sokaklarındaki binaların cepheleri iyileştiriliyor.

22.06.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediyesi tarafından kentin prestij sokaklarındaki binaların cepheleri iyileştiriliyor. Alınan karara göre bina cephelerinin iyileştirme bedelleri Yalova Belediyesi tarafından karşılanacak.

Yalova'nın ilk yerleşim yeri olan Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi ve Sema Sokağın çevrelediği ada içerisinde bulunan bina cepheleri Belediye Meclisi'nde alınan karar neticesinde yenilenmeye başladı.

Yalova'nın görünen yüzü olan bu yerlerin kent açısından önemine dikkat çeken Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Yalova'mızı daha iyi, daha güzel yerlere taşımak için elimizden gelen tüm çabayı sarf etmeye özen gösteriyoruz. Daha önceden alt ve üst yapısını düzenlediğimiz cadde ve sokaklarımızda yer alan eskiyen ve yıpranan binalarımızı kent estetiği açısından uygun bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımızı başlattık. Binaların cephe iyileştirme süreci tamamlandığında cadde ve sokaklarımız, renkli ve modern bir görünüme kavuşacak. Yalovalı hemşehrilerim buralardan geçmekten keyif alacak" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova'nın Çehresi Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement