Yalova Tanıtım Filmi Lansmanı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yalova Tanıtım Filmi Lansmanı Yapıldı

Yalova Tanıtım Filmi Lansmanı Yapıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile hazırlanan "Yalova Genel ve Sektörel Tanıtım Filmi" lansmanı, Yürüyen Köşk'te gerçekleştirildi.

26.06.2014 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile hazırlanan "Yalova Genel ve Sektörel Tanıtım Filmi" lansmanı, Yürüyen Köşk'te gerçekleştirildi.

Yalova'nın tanıtımına katkı sağlamayı hedefleyen YTSO, Yalova'nın 12 dakikalık sektörel ve 5 dakikalık genel tanıtım filmi hazırlattı. MARKA tarafından desteklenen filmin lansmanı, Yürüyen Köşk'te gerçekleştirildi. Lansman ve kokteyle Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, YTSO Başkanı Tahsin Becan ile çok sayıda davetli katıldı. Filmin lansmanı öncesinde bir konuşma yapan YTSO Başkanı Tahsin Becan, "Biz göreve geleli 1 sene oldu. YTSO'nun rutin çalışmalarının dışında biz elimizden geldiği kadar hep Yalova'nın istihdamı ve gelişimi için yapılabilecek her projede yer almaya çalıştık. Yalova 3 ilin ortasında butik bir il. Ancak İstanbul ve Bursa çok yakın olduğu halde halen Yalova'mızda ciddi bir dış tanıtım eksiği hissediliyor. Termal'i, Çınarcık'ı halen bilmeyenler var. Buradan hareketle Yalova'yı tanıtmak istedik. MARKA desteği ile bu projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadık. Yalova'nın sanayisinden turizmine kadar Yalova'nın tüm zenginliklerini bu tanıtım filminde anlattık. Bu film Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak 3 dilde hazırlandı, 2 bin adet çoğaltıldı. Yurt dışındaki konsolosluklara, dış temsilciliklerimize, Türkiye'deki tüm turizm il müdürlüklerine, bakanlıklara, yani aklınıza gelen her yere bu CD'leri göndereceğiz. Yine İDO Genel Müdürü ile görüşüp bu filmin Yalova-İstanbul arasında çalışan feribotlarda gösterilmesini sağlayacağız" dedi.

Vali Civelek ise, "Yalova tanıtım filmi hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sahip olduğumuz coğrafi konum ve doğal güzelliklerimiz ilimizin, bölgemizin ve ülke ekonomimizin en büyük katkısını sağlayan dünya çapında üretimler yapan sanayi kuruluşlarına sahip olmamız. Tersanelerimiz, verimli toprak yapımız ve buna uygun iklimimiz ile tarımsal üretimdeki avantajlarımız çiçekçilik ve süs bitkileri sektörlerinin gururla ifade ediyorum ki son yıllarda organize ve marka olma yolunda kaydettikleri ilerlemeler, gelişmeler yerli ve yabancı turistlere hitap eden turizm çeşitliliğimizin yanı sıra eğitim seviyesinin yüksek olduğu ilimizde 2008 yılında kurulan kent ile bütünleşmiş, kente sosyal ve kültürel katkı sağlayan, aynı zamanda kentteki yatırım kararlarını destekleyen yeni alanlarıyla ve bölümleriyle ulusal ve uluslararası alanda saygın üniversitemiz Yalova'mızı cazibesi yüksek, geleceği parlak huzurlu, mutlu yaşanabilir bir kent ve de her alanda yatırıma elverişli bir il olarak tanıtılmasına sebep olmaktadır. Hazırlanılan Yalova tanıtım filminin Yalova'nın imajına, tanıtımına katkı sağlayacağını, aynı zamanda da filmi izleyenlerde Yalova'ya ilişkin farkındalık yaratacağına olan inancımla projeyi destekleyen Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na, değerli çalışma arkadaşlarıma ve projeyi gerçekleştiren Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmak üzere yönetimine ve filmin hazırlanma süresinde emeği geçenlere teşekkür ediyor ve kutluyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yalova'nın genel ve sektörel tanıtım filminin gösterimi yapıldı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova Tanıtım Filmi Lansmanı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement