Yalova Topçular?da Dönüş Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Yalova Topçular?da Dönüş Yoğunluğu

Yalova Topçular?da Dönüş Yoğunluğu

Kurban Bayramı'nda 9 günlük tatili fırsat bilip İstanbul dışına gidenler dönüşte yoğunluk oluşturdu.

27.09.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı'nda 9 günlük tatili fırsat bilip İstanbul dışına gidenler dönüşte yoğunluk oluşturdu. Yalova'daki Topçular Feribot İskelesi'nde istif alanı tamamen dolarken gişelerde de kuyruklar oluştu.

Tatilcilerin İstanbul'a dönüş yolundaki en önemli geçiş noktalarından biri olan Topçular- Eskihisar araba vapuru iskelesinde dün başlayan yoğunluk devam ediyor. İDO Bölge Sorumlusu Aşkın Lermi, dün gece saat 24.00'ten gündüz 14.00'e kadar 12 bin aracın bu hattan Eskihisar'a geçiş yaptığını söyledi. Lermi, bu sayının 35 bini bulacağını belirterek, 'Alanımız dolu. Alanda çok bekleme süremiz yok. 25-30 dakika süresinde alana giren araçlarımız gemiye binmiş ve karşıya yolculuğa başlamış oluyor. Biz aslında Cuma gününden başladık yoğunluğa. Cuma günü 15 bine yakın vasıta geçirdik. Dün bunu 22 binle tamamladık. Bugün şu anda 12-13 bin araç geçirdik ve bugün 35 bin aracın geçmesini tahmin ediyoruz. Ona göre hazırlıklarımızı yaptık. 12 olan feribot sayımızı 18'e çıkarttıkö dedi.

ARAÇ KONVOYLARI SEYYAR SATICILARA YARADI

Bu arada, uzun araç konvoyları ve zaman zaman durma noktasına gelen trafik en çok seyyar satıcılara yaradı. Araçların arasına girerek satış yapmaya çalışan seyyar satıcılar, 'İşlerimiz çok iyi. Allah bereket versin. Buradaki vatandaşlarımızın yiyeceğini, içeceğini karşılıyoruz. Yalova'nın elmasını ve salatalığını satıyoruz. Satışlarımızdan memnunuz' dediler.

POLİS ÖNLEM ALDI

Yalova Emniyet Müdürlüğü de dönüş yoğunluğu nedeniyle Tonami Meydanı, Topçular Mevkii ve Çavuşdayı Kavşağı'nda trafik ekipleri bulundurdu. Emniyet Müdürlüğü, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve İDO İskelesi civarında da güvenlik ve hırsızlık ekibi bulundurarak bayramın son gününde tedbiri elden bırakmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova Topçular?da Dönüş Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement