Yalova'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Yalova'ya Şehit Ateşi Düştü

Yalova\'ya Şehit Ateşi Düştü

Yalova'ya şehit ateşi düştüCizre'de PKK'nın bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Abdülhamit Kaya'nın (43) acı haberi Yalova'daki ailesine ulaştı.

26.08.2016 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'ya şehit ateşi düştü

Cizre'de PKK'nın bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Abdülhamit Kaya'nın (43) acı haberi Yalova'daki ailesine ulaştı.

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi binalarına yönelik bomba yüklü araçla yapılan intihar saldırısında şehit olan 11 polisten Abdülhamit Kaya'nın acı haberi Yalova'daki ailesine ulaştı. Şehit polisin ölüm haberini alan Çiftlikköy İlçesi'ndeki ailesi yasa boğuldu.

Kaya'nın şehit olduğu haberini şehidin babası Necip ve annesi Sündüz Kaya'ya Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut verdi. Çiftlikköy İlçesi Sahil Mahallesi'ndeki şehit ailesine Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Yeşilöz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari de taziyede bulundu. Şehidin evine ve sokağa bayraklar asıldı.

'ALLAH BUNLARI KAHRETSİNö

Başsağlığı ziyaretinden sonra gazetecilere açıklamada bulunan Milletvekili Demirel, 'İlimiz belki böyle şeylere alışık değil. Ben öncelikle aileye başsağlığı diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Allah bunları kahretsin. Ne diyelim yani. İnşallah ülkemizin bu gibi menfur saldırılardan bir an önce kurtulması için dua ediyoruz. Mücadelemiz sürecek. Şehitlerimiz olacaktır muhakkak ama Türkiye Cumhuriyeti devletini asla ve katta böyle 3-5 tane çapulcunun yapacağı eylemlerle hiçbir zaman teslim alamayacaktır. Tekrar ülkemizin ve ailemizin başı sağ olsunö dedi.

'HER TÜRLÜ CEZAYI, BELAYI BULACAKLARö

Vali Tuğba Yılmaz ise, 'Şehidimizin ailesine Allah'tan sabır diliyoruz. Bu hain terör saldırısını hep birlikte lanetliyoruz. Diğer şehitlerimizin ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyoruz. İnşallah bu terör belası bir an önce bitecek ve bu hainler gerekli her türlü cezayı, belayı bulacaklar. Başımız sağ olsunö diye konuştu.

Şehidin amcası Turhan Kaya ise, 'Allah belasını versin kötü insanların. Ne diyebiliriz ki. Memleketimizin, milletimizin başı sağ olsun, vatan sağ olsunö dedi.

Şehidin cenazesi 28 Ağustos Pazar günü Çiftlikköy'de toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement