Yalovalı Dev Adamlar Farklı Kazandı - Son Dakika
Spor

Yalovalı Dev Adamlar Farklı Kazandı

Yalovalı Dev Adamlar Farklı Kazandı

2014-2015 sezonunda Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi için hazırlıklarını sürdüren Yalova Belediyespor erkek basketbol takımı ilk hazırlık maçında aynı grupta yer aldığı Orhangazi Belediye Gençlik ve Spor Kulübü karşılaştı.

18.10.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 sezonunda Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi için hazırlıklarını sürdüren Yalova Belediyespor erkek basketbol takımı ilk hazırlık maçında aynı grupta yer aldığı Orhangazi Belediye Gençlik ve Spor Kulübü karşılaştı. Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Yalovalı dev adamlar 50 sayı farkla 101-51 kazanarak sezon öncesi olumlu prova yapmış oldu.

2014-2015 sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 3. Grup'ta yer alan Yalova Belediyespor hazırlık maçında Orhangazi Belediye Gençlik ve Spor Kulübü karşısına ilk provasını yaptı.

Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini Yalovalı dev adamlar 29-16 önde kapatmayı başardı. İkinci çeyrekte savunması ve pota altında ki iyi oyununu sürdüren Yalova Belediyespor rakibi karşısında farkı açtı ve devre arasına 49-22 üstün gitti. Maçın üçüncü çeyreğini de üstün geçen Yalova ekibi son çeyreğe 76-33 önde girmeyi başardı. Karşılaşmanın son çeyreğinde hem Yalova Belediyespor hem de Orhangazi Belediye Gençlik ve Spor Kulübü yedek oyuncularıyla parke de yer aldı. Maçın başında rakibi karşısında pota altındaki üstünlüğünü sürdüren Yalova'nın dev adamları maçı 50 sayı farkla 101-51 kazandı.

Maç boyunca iyi oynadıklarını ve kazandıklarını belirten Yalova Belediyespor erkek basketbol takımı antrenörü Dağhan Oğuz," Takım adına olumlu prova oldu. Orhangazi Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'ne oyunlarından dolayı teşekkür ediyorum. İlk hazırlık maçımızdı. Sahada neler yapabileceğimizi görme şansımız oldu. İlerleyen günlerde daha iyi olacağız. Lig başladığında Yalova Belediyespor erkek basketbol çok daha iyi olacak" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Dev Adamlar Farklı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement