Yalovalı Karateci Güney, Uluslararası Palandöken Turnuvasına Katılacak - Son Dakika
Spor

Yalovalı Karateci Güney, Uluslararası Palandöken Turnuvasına Katılacak

Yalovalı Karateci Güney, Uluslararası Palandöken Turnuvasına Katılacak

Yalovalı karateci Ali Güney, 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında hem milli takımı, hem de Yalova'yı temsil edecek.

14.08.2014 17:12  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalovalı karateci Ali Güney, 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda hem milli takımı, hem de Yalova'yı temsil edecek.

15-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Erzurum'daki turnuvaya 25 ülkeden 2 bin 500 yerli ve yabancı sporcun katılacak. 120 hakemin görev yapacağı 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda Yalovalı Ali Güney +63 Kiloda mindere çıkacak. Spor yaşantısını Taşköprü Karate İhtisas Kulübü'nde sürdüren Güney, daha evvel 27. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası'nda üçüncü, İstanbul'da Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde ümit erkekler 63 kiloda kumitede üçüncü olarak bronz madalya kazanmıştı.

Ali Güney'in antrenörü Mehmet Güney, "Ali Güney Yalova'yı ve Türkiye'yi 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda temsil edecek. Bu bizler için büyük mutluluk. Sporcumuza Erzurum'da başarılar diliyorum. Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan'a da vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Karateci Güney, Uluslararası Palandöken Turnuvasına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement