Yalovalı Karateciler Bursa'dan Madalyayla Döndü - Son Dakika
Spor

Yalovalı Karateciler Bursa'dan Madalyayla Döndü

Yalovalı Karateciler Bursa\'dan Madalyayla Döndü

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı 9. İller Arası Karate Şampiyonası’na katılan Yalovalı karateciler madalyayla döndü.

24.09.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı 9. İller Arası Karate Şampiyonası'na katılan Yalovalı karateciler madalyayla döndü. Yalovalı karateciler 2 altın, 4 de bronz madalya kazandı.

Bursa Şahin Başol Spor Salonu'nda yapılan "İller Arası Karate Turnuvası"na Bursa, Balıkesir, Sakarya, Kocaeli, Yalova ve Eskişehir illerinden yaklaşık 600 sporcu katıldı. Çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvada Yalova adına mücadele eden Taşköprü Karate İhtisas Kulübü'nün sporcuları 2 birincilik, 4 de üçüncülük elde etti.

Aralık ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası'na hazırlık mahiyetindeki turnuvada Yalovalı karatecilerden Ali Güney Ümit erkekler kategorisinde altın, Tolgahan Kaypak ise yıldızlar kategorisinde altın madalya kazandılar. Yıldız erkeklerde ise İsra Yılmaz ve Berkay Çelik, yıldız kızlarda Busenur Açan ve Melike Uysal üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova'ya kazandırdıkları madalyalardan ötürü sporcu ve antrenörleri tebrik etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Karateciler Bursa'dan Madalyayla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement