Yalovalı Tenisçiler Aydın'a Damga Vurdu - Son Dakika
Spor

Yalovalı Tenisçiler Aydın'a Damga Vurdu

Yalovalı Tenisçiler Aydın\'a Damga Vurdu

Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2014 faaliyetleri kapsamında Aydın’da düzenlenen 8-9-10 Yaş Ulusal Tenis Turnuvası’nda Yalovalı sporcu Sinan Dinç şampiyon olurken, Batuhan Aslım üçüncü, Berru Hacer Kesin ve Kardelen Çetin ise dördüncü oldular.

10.07.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tenis Federasyonu'nun 2014 faaliyetleri kapsamında Aydın'da düzenlenen 8-9-10 Yaş Ulusal Tenis Turnuvası'nda Yalovalı sporcu Sinan Dinç şampiyon olurken, Batuhan Aslım üçüncü, Berru Hacer Kesin ve Kardelen Çetin ise dördüncü oldular. 30 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında yapılan turnuvada Yalova Gençlik Spor Kulübü'nden 6, Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü'nden ise 4 sporcu olmak üzere toplam 10 sporcu temsil etti.

Aydın Tenis Kulübü Kortlarında yapılan müsabakalarda Genç İzmir Tenis Spor Kulübü Derneği, Pamukkale Tenis Kulübü, Aydın Tenis Kulübü, Gebze Tenis Kulübü, Kültürpark Tenis Kulübü, Göcek Tenis Kulübü, Buca Tenis Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü, Pamukkale Üniversitesi Yüzme Spor Kulübü'nden olmak üzere 110 sporcu mücadele ederken, turnuvanın başhakemliğini ise Birol Kasapoğlu yaptı.

Başarılı bir turnuvayı geride bıraktıklarına vurgu yapan Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi," Sinan ve Batuhan haricindeki sporcularımız henüz çok yeni olmalarına rağmen müthiş bir mücadele örnekleri göstererek ilerisi için birçok başarının gelecek olmasını bizlere göstermişlerdir. Çalışmalarımızda ilerisi için yeni sporcularımızın girmiş oldukları müsabakaları video ya çektik. Gerekli analizleri yaparak daha sistemli ve başarıya doğru giden bir yol izleyeceğiz. Bu şekilde eylül ayından sonra bu sporcularımızın da kupalarla döneceğine inanıyorum. İlimizin sesini aydında da duyurmuş olmaktan gurur duyduk ve oradan şampiyonluk ve 3. lük almamız bu gururumuzu daha da perçinledi" diyerek sözlerine nokta koydu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Tenisçiler Aydın'a Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement