Yalvaç Perde Concept Dijital Gelişimi İçin Sıradışı Digital'i Tercih Etti - Son Dakika
Basın Bültenleri

Yalvaç Perde Concept Dijital Gelişimi İçin Sıradışı Digital'i Tercih Etti

Yalvaç Perde Concept Dijital Gelişimi İçin Sıradışı Digital\'i Tercih Etti

Önceliği koşulsuz müşteri memnuniyeti, kalite ve güven olan Yalvaç Perde Concept, Eskişehir halkına Türkiye'nin en iyi perde markalarını en iyi tasarımcıların özel tasarımlarını ve koleksiyonlarını ulaştırıyor.

18.08.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceliği koşulsuz müşteri memnuniyeti, kalite ve güven olan Yalvaç Perde Concept, Eskişehir halkına Türkiye'nin en iyi perde markalarını en iyi tasarımcıların özel tasarımlarını ve koleksiyonlarını ulaştırıyor.

Firma politikası, "Uygun maliyetle kaliteli bir ürünü en kısa zamanda müşterinin kullanımına sunmak." olan Yalvaç Perde Concept, bu politikasını gerçekleştirmek için Sıradışı Digital ile birlikte çalışıyor.

Yeni web sitesinin tasarımı ve uygulaması Sıradışı Digital tarafından yapılan firmanın sosyal medya yönetimini de yine Sıradışı Digital üstleniyor.

Yalvaç Perde Concept'in amacını ise Atilla Saç şu cümlelerle dile getiriyor; "Dedelerimizden bize kalan ve kökleri 1960'lara kadar ulaşan bu emanete en iyiyi sunmak ilkesi ile sahip çıkıyoruz. Birlikte oluşturduğumuz bu değeri, gelecek kuşaklara taşımak, temel ilkelerimiz olan doğruluk ve dürüstlüğün ışığı altında her zaman olduğu gibi kendimizle yarışarak, verdiğimiz sözlerin arkasında durarak, kendi çıkarlarımızı değil müşterilerimizin çıkarlarını göz önüne alarak devam ettireceğimize inanıyoruz.

Firma olarak en çok önemsediğimiz konu olan müşteri memnuniyeti ile belirlediğimiz firma politikamız, uygun maliyetle kaliteli bir ürünü en kısa zamanda müşterinin kullanımına sunmaktır. Müşterilerimize daha iyi ve daha hızlı hizmet sağlamak için hedefimiz her geçen gün kendimizi geliştirerek Eskişehir'in en önde gelen perdecisi olmaktır. Bu hedefe ulaşmak için insana ve en son teknolojiye yatırım yapmaktan, sürekli yenilenmekten vazgeçmiyoruz ve vazgeçmeyeceğiz.

Babamızdan devraldığımız bayrağı, daima en mükemmeli geliştirerek, sizlere sunmaya devam edeceğiz."

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Yalvaç Perde Concept Dijital Gelişimi İçin Sıradışı Digital'i Tercih Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement