Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası - Son Dakika
Yerel

Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde düzenlenen yarışma, hedef uçuşlarıyla başladı.

19.10.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdivan ilçesinde düzenlenen Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası, 2 gün süren olumsuz hava koşullarının ardından hedef uçuşlarıyla başladı.

Sakarya Sportif Havacılık Kulübü ile Fenomen Air Sports Yamaç Paraşütü Okulunca Kırantepe'de düzenlenen yarışmaya katılan yerli ve yabancı paraşütçüler, sağanak ve ters esen rüzgar nedeniyle ertelenen yarışlara bugün başladı.

Yarışma Direktörü Abdullah Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağanak nedeniyle yarışların ertelendiğini ancak rüzgar hafif esse de uçuşlara başladıklarını söyledi.

Kırantepe'de Hedef Dünya Kupası'nın son ayağını yaptıklarını kaydeden Yıldız, yarışma sonucunda 2014 yılının dünya çapında en iyi yarışmacısının seçileceğini anlattı.

"Uçuşlara 14.00'e kadar devam edeceğiz, rüzgarın biraz daha azalmasını bekliyoruz" diyen Yıldız, "Yarışmaya 20 ülkeden 47 sporcu katılıyor. Amacımız güzel şartlar altında hem Sakarya'yı yabancı müsafirlerimize tanıtmak hem de yamaç paraşütünün Türkiye'deki gelişimine destek vermek" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement