Yaman'dan Üzülmez'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yaman'dan Üzülmez'e Ziyaret

Yaman\'dan Üzülmez\'e Ziyaret

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret etti.

29.04.2016 17:27  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'yi 2023 vizyonuna hazırlamak için hayata geçirdikleri projeleri Vekil Yaman ile paylaşan Başkan Üzülmez, Türkiye'de ilk defa Kartepe'de hizmet verecek "Alo Evlat Hattı" projesinin patentini de aldıklarını açıkladı.

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatının konuğu olarak ilçede bir dizi inceleme ve temasta bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ilçe teşkilatıyla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i de makamında ziyaret etti. Vekilin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, klasik belediyecilik hizmetleri yanı sıra sosyal belediyecilikte de öne çıkmak için örnek projeler ürettiklerini kaydetti.

"Alo Evlat Hattı Patenti Kartepe'de"

Başkan Üzülmez, "Kartepe'yi merkezi hükümetin 2023 hedeflerine hazırlamak anlamındaki çalışmalarımızda önceliği turizme verdik. Bu yöndeki çalışmalarımız merkezi hükümetimizin destekleri yanında akademisyenlerle yaptığımız işbirliği çerçevesinde geniş bir yelpazede devam ediyor. Öte yandan asfalt, parke çalışmaları gibi klasik belediyecilik hizmetleri yanında sosyal belediyecilikte öne çıkmaya çalışıyoruz. Bu anlamda vatandaşımıza devletimizin şefkat elini ve sıcaklığını hissettirmek adına çalışmalar yapıyoruz. 'Alo Evlat Hattı' projemizde patent başvusunu yaptığımız hizmetlerimizden biri. Bu proje ile bir anne babanın evladından isteyeceği temel ihtiyaçlarda belediye ekipleri ilçe halkının yardımına koşarak sıcak bir el uzatacak" dedi.

Başkan Üzülmez'in, turizm vizyonuyla Kartepe'nin geleceğine şekil verecek teleferik ve olimpiyat köyü gibi vizyon projelerine destek noktasında üzerine düşeni yapmaya her zaman hazır olduğunu belirten Vekil Yaman, "Kocaeli çok güzel bir il. Bu şehrin en güzel ilçelerinden biri de Kartepe. Doğa güzellikleri ve coğrafyası ile ulaşılması çok kolay bir yer. Her açıdan güzel olan Kartepe hak ettiği hizmetleri alıyor. Anlattığınız örnek ve güzel projelerle çıta hızla yükseliyor. Sizi tebrik ediyorum. Ankara ayağında projelerinize her zaman destek anlamında yanınızdayım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaman'dan Üzülmez'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement