Yamanlar Halk Oyunlarında Avrupa Şampiyonu - Son Dakika
Yerel

Yamanlar Halk Oyunlarında Avrupa Şampiyonu

Yamanlar Halk Oyunlarında Avrupa Şampiyonu

İtalya’da geleneksel olarak düzenlenen 12. ANAPIE Uluslararası Okullar Halkoyunları Festivalinde Gaziemir Özel Yamanlar Hüseyin Göktanır Ortaokulu Avrupa şampiyonu oldu.

14.04.2014 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'da geleneksel olarak düzenlenen 12. ANAPIE Uluslararası Okullar Halkoyunları Festivalinde Gaziemir Özel Yamanlar Hüseyin Göktanır Ortaokulu Avrupa şampiyonu oldu.

İtalya'nın San Nicandro şehrinde düzenlenen, 12. ANAPIE Uluslararası Okullar Halkoyunları Festivalinde Gaziemir Özel Yamanlar Hüseyin Göktanır Ortaokulu 11-17 yaş kategorisinde Avrupa şampiyonluğunu elde etti. Artvin yöresi oyunları ile büyük beğeni kazanan Yamanlar öğrencilerine ödülleri, Festival Başkanı Dr. Matteo Gioiosa tarafından verildi. Başarılı öğrencileri Hava Limanında aileleri ve okul yöneticileri sevinçle karşıladı.

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap "Öğrencilerimiz ülkemizi ve kültürümüzü başarı ile temsil ederek ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu getirdiler. Bizleri mutlu ettiler" dedi.

ANAPIE (NATIONAL ASSOCIATION FRIENDS PARKS ITALIAN AND EUROPEAN) NEDİR?

Avrupa ülkelerindeki öğrenciler, öğretmenler ve veliler arasında fikir alışverişini teşvik etmeyi amaçlayan A.N.A.P.I.E, İtalya'nın Puglia bölgesinde San Nicandro Garganico kentinde, ANAPİE Kültür Derneği'nin organizasyonu ile düzenleniyor. Festivalde dans, müzik ve milli kostüm konularında yarışmalar yapılıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yamanlar Halk Oyunlarında Avrupa Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement