Yan Yatan Harç Pompa Kamyonu Caddeyi Trafiğe Kapattı - Son Dakika
Güncel

Yan Yatan Harç Pompa Kamyonu Caddeyi Trafiğe Kapattı

Yan Yatan Harç Pompa Kamyonu Caddeyi Trafiğe Kapattı

Okmeydanı'nda virajı alamayarak yan yatan harç pompa kamyonu nedeniyle cadde yaklaşık 3 saat trafiğe kapatıldı.

08.11.2014 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okmeydanı'nda virajı alamayarak yan yatan harç pompa kamyonu nedeniyle cadde yaklaşık 3 saat trafiğe kapatıldı.

Kaza saat 21.30'da Okmeydanı, Darülaceze Caddesi bağlantısında bulunan viyadük üzerinde meydana geldi. Engin Demir yönetimindeki 74 DA 295 plakalı, inşaatlarda üst katlara çimento ulaştırmak için kullanılan harç pompa kamyonu virajı alamayarak yan yattı. Kazada araçta bulunan sürücü Demir ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapılırken kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri kazada hafif yaralanan iki kişiyi yan yatan araçtan çıkartarak ambulansa taşıdı. Yaralıların araçtan çıkartılmasının ardından ağır tonajlı aracı kaldırmak için çalışmalar başladı. Cadde polis ekipleri tarafından trafiğe kapatılırken belediye ekipleri de araçtan akan mazot nedeniyle kumlama çalışması yaptı. Bir süre sonra kaza yerine çimento firmasına ait bir vinç getirildi. Yaklaşık 3 saat süren çalışmaların sonucunda yan yatan kamyon vinç yardımıyla kaldırıldı. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde trafiğe açıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yan Yatan Harç Pompa Kamyonu Caddeyi Trafiğe Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement