Yanarak Ölen Suriyelinin Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Yanarak Ölen Suriyelinin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Yanarak Ölen Suriyelinin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Batmanda çalıştığı tuğla fabrikasında çıkan yangında ölen Suriyeli sığınmacının cenazesi Suriye'deki yakınlarına teslim edildi.

29.03.2016 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cenaze Suriye'ye gönderildi

Batmanda, geçen Cuma günü bekçi olarak çalıştığı tuğla fabrikasında çıkan yangın nedeniyle hayatını kaybeden Suriye uyruklu Hikmet Ali'nin cenazesi, Batman Göç İdaresi Müdürlüğünce Suriye'de bulunan yakınlarına teslim edildi.

Ölen bekçinin ailesi için Batman merkez Pazaryeri mahallesinde de taziye açan Göç İdaresi, tüm bürokratik işlemleri tamamlayarak Hikmet Ali'nin Suriye'de defnedilmesini sağladı.

Hayatını kaybeden Suriyeli sığınmacı Hikmet Ali'nin yakınları, cenazenin otopsi işlemlerinden Suriye'deki yakınlarına teslim edilmesine kadar Batman Göç İdaresi Müdürlüğü yetkilileri ve personelinin canla başla çalıştıklarını belirterek "Cenazemizin otopsiye gönderilmesi, resmi işlemlerinin tamamlanarak memleketimizdeki yakınlarımıza kadar teslim edilmesi ve bize taziye yeri açmalarına kadar yardımlarını esirgemeyen Batman Göç İdaresi Müdürlüğüne ve Batman Valiliğine sonsuz teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yanarak Ölen Suriyelinin Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement