Yandex'ten Yeni Reklam Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Yandex'ten Yeni Reklam Kampanyası

Yandex\'ten Yeni Reklam Kampanyası

"Türkiye'nin Aradığı Arama Motoru"

16.04.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stratejisinin temeline yerelleşme kavramını yerleştiren ve bu doğrultuda Türkiye'ye özgü hizmetler sunan Yandex, kullanıcıların gerçek arama deneyimlerinden yola çıkarak arama çözümlerini sürekli geliştiriyor. Türkiye pazarına girdikten sonra aradan geçen yaklaşık 4 yılın ardından arama performansıyla "Türkiye'nin aradığı arama motoru" haline gelen Yandex, yeni reklam kampanyasıyla insanların hayatını nasıl kolaylaştırdığını vurguluyor.

Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığı günden beri yerelleşme kavramını stratejisinin merkezine yerleştiren Yandex, yeni reklam kampanyasında, kullanıcıların gerçek arama deneyimlerinden yola çıkılarak geliştirilen hizmetlerinin kullanıcıların hayatını nasıl kolaylaştırdığını gözler önüne seriyor. Haydar Dümen ve Asena gibi ünlü isimlerin rol aldığı, Rafineri imzasını taşıyan yeni reklam filmlerinde Yandex arama deneyiminin sunduğu kolaylıklar vurgulanıyor. Haydar Dümen ve Asena'yla dikkat çeken Yandex reklamlarının üçüncü filminde ise Eda Taşpınar yer alıyor.

Yandex Kullan Bilgiye Hemen Ulaş

Trafik, döviz kuru, hava durumu, video gibi sıkça aranan konuları arama çubuğunda arama yapmaya başlandığı anda yanıtlayan Yandex, kullanıcıların günlük arama ihtiyaçlarına olabilecek en hızlı şekilde cevap veriyor. Türkiye'ye özgü hizmetleri ile "Türkiye'nin aradığı arama motoru" olan Yandex, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik en hızlı çözümleri sunmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yandex'ten Yeni Reklam Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement