Yangın Merdiveninden Düşen İtfaiye Eri - Son Dakika
Güncel

Yangın Merdiveninden Düşen İtfaiye Eri

Hatay'ın Payas ilçesinde bir evde çıkan yangına müdahale ederken yangın merdiveninden düşen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden itfaiye eri, düzenlenen törenle toprağa verildi.

27.11.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Payas ilçesinde bir evde çıkan yangına müdahale ederken yagın merdiveninden düşen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden itfaiye eri, düzenlenen törenle toprağa verildi.

Atatürk Caddesi'nde bulunan Avraşoğlu Sitesi'nde bir apartmanın 4. katında çıkan yangına müdahale etmek isterken merdivenden düşen Mehmet Kapucu'nun (35) Türk bayrağına sarılı cenazesi önce İskenderun Devlet Hastanesi'nden alınarak Beyazıt Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Ailesi ve komşularından helallik alınmasının ardından Kapucu'nun cenazesi görev yaptığı Payas İtfaiye Müdürlüğü önüne getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından Kapucu'nun cenazesi Payas Asri Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Cenaze töreni sırasında Kapucu'nun annesi İsmin, babası Ali ve kardeşlerinin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

12 yıldan bu yana itfaiye eri olarak görev yapan Kapucu'nun bekar olduğu, ailenin 5 yıl önce de hasta olan kızları Yeter'i kaybettikleri öğrenildi.

Olay

Dün akşam Atatürk Caddesi Avraşoğlu Sitesi'nde bir apartmanın 4'üncü katında çıkan yangına müdahale etmek isterken merdivenden düşen Mehmet Kapucu (30), ağır yaralı olarak Dörtyol Devlet Hastanesine ardından da İskenderun Devlet Hastanesine sevk edilmişti. Kapucu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yangın Merdiveninden Düşen İtfaiye Eri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement