Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı - Son Dakika
Yerel

Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

03.07.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

İtfaiye Müdürlüğü garajında senaryo gereği çıkarılan yangında, itfaiye ve (AFAD) ekipleri yangını söndürerek, binada kalan vatandaşları oldukları yerlerden çıkardı.

Tatbikatı izleyen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bu tatbikatla birlikte, Kars Belediyesi itfaiyesinin her zaman göreve hazır olduğunu gösterdiğini söyledi.

Yapılan tatbikatlarla itfaiye ekibini yaşanması olası olaylara karşı hazır hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Karaçanta, "Bu tür tatbikatlar yaparak elemanlarımızı daha etkin ve hazır hale getireceğiz" dedi.

Karaçanta, tatbikattan dolayı itfaiyeden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, İtfaiye Müdürü Cemil Acay, itfaiye personeline ve AFAD ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement