Yangın Tatbikatı Vatandaşları Heyecanlandırdı - Son Dakika
Güncel

Yangın Tatbikatı Vatandaşları Heyecanlandırdı

Yangın Tatbikatı Vatandaşları Heyecanlandırdı

İtfaiye Haftası nedeniyle Urla Belediyesiyle koordineli İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Batı Bölge Amirliği Urla İtfaiye Grubu tarafından yangın tatbikatı yapıldı.

28.09.2016 16:49  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye hizmet binası yanındaki Mini meydanda yapılan yangın tatbikatında, itfaiye ekiplerinin zaman kaybetmeden yaptıkları müdahale gerçeğini aratmadı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel, İtfaiye arama kurtarma müdürü İsmail Derse, İtfaiye arama kurtarma amiri Abdül Duyulur, Koordinatör amir Oğuz İbil, Batı Bölge Amiri İsmail Yapıcı, Batı Bölge 1. Posta amiri Ayhan Bayan'ın katıldığı tatbikatta itfaiyeciler, ilk olarak Urla Belediyesi'nde çıkan yangına müdahale ettiler. Müdahalenin ardından itfaiyeciler trafik kazasında araç içinde sıkışan bir yaralıyı araçtan çıkararak ambulansa yetiştirdi. Yüksek bir yerden açılan itfaiye brandasına nasıl atlanacağını, kazada kırık ve çıkığı olan yaralıya nasıl müdahale edileceğini, AKS aracında bulunan malzemelerin nasıl kullanıldığını anlatan ekipler, yapmış oldukları başarılı tatbikatlarla Urlalılara güven verdi.

Yaptıkları başarılı tatbikat sonrasında itfaiye ekibine teşekkür eden Başkan Uyar; "Yangının ne kadar kötü olduğunu daha önce yaşadığım için çok iyi bilirim. Sizler çok güzel bir iş yapıyorsunuz. İnsan canı kurtarmaktan başka güzel bir iş yoktur. İyiki varsınız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yangın Tatbikatı Vatandaşları Heyecanlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement