Yangına Müdahale Ekipleri Sezona Hazır - Son Dakika
Yerel

Yangına Müdahale Ekipleri Sezona Hazır

Yangına Müdahale Ekipleri Sezona Hazır

Çanakkale’nin Bayramiç İlçesinde Orman İşletmesi Yangına Müdahale Ekipleri, orman yangınlarına müdahale için son kontrollerini yaparak ekipman, makine ve teçhizatlar kontrol etti.

09.06.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesinde Orman İşletmesi Yangına Müdahale Ekipleri, orman yangınlarına müdahale için son kontrollerini yaparak ekipman, makine ve teçhizatlar kontrol etti.

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Evciler, Kumludüz, Merkez, Yağcılar, Söğütgediği, Karaköy ve Asmatepe yangına müdahale ekiplerinin, yangına ilk müdahale araçları ve arazözler ile ekipmanlar kontrol edilerek arızalı yada eksik olan malzemeler tespit edildi.

Yağcılar deposunda gerçekleştirilen tatbikata Orman Mühendisi Halil İbrahim Kaya, tekniker Nuri Uslu, orman bölge şefleri, orman muhafaza memurları, yangına ilk müdahale ekipleri ve personel katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Halilibrahim Kaya, "Bayramiç bölgesinde bulunan araçların ekipman ve malzemelerinin kontrolünü yapmaktayız. Eksik, bozuk ve yıpranmış ekipmanlar tespit edilerek bunların bakımı, tamiri yada eksik olanların temini yapılmakta. Ekiplerimiz her şeyi ile yangın sezonuna hazır olmalı" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yangına Müdahale Ekipleri Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement