Yangına Toma'larla Müdahale - Son Dakika
Güncel

Yangına Toma'larla Müdahale

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Yangın alanından genel görüntü-Toma ve diğer itfaiye araçlarından yangına müdahale görüntüsü-Eşyaların kurtarmaya çalışan Vatandaşlar.

15.07.2015 03:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Yangın alanından genel görüntü-Toma ve diğer itfaiye araçlarından yangına müdahale görüntüsü-Eşyaların kurtarmaya çalışan Vatandaşlar.- Mehmet Şirin Dilmaç'ın konuşması.-Ağaçları Yanan Müslüm Dursun'un Konuşması. Van'da yangına TOMA'larla müdahale- Erciş ilçesinde ağaç satışı yapılan bölgede başlayan daha sonra ev ve iş yerlerine de sıçrayan yangın emniyetin TOMA'larının yardımıyla kontrol altına alınabildi Van'ın Erciş ilçesinde kavak ağacı satışı yapılan meydanda başlayan ve kısa sürede ev ve iş yerlerine de sıçrayan yangın, il ve ilçe itfaiye ekiplerinin yanı sıra emniyetin TOMA araçlarının müdahalesiyle söndürülebildi.Alınan bilgiye göre, Erciş merkez Latifiye Mahallesinde döşemelik kavak ağaçlarının satıldığı Ağaç Meydanı'nda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede bölgedeki iş yerleri ile evlere de sıçradı.Dumanların sardığı ev ve iş yeri sahipleri, eşyalarını kurtarabilmek için büyük çaba harcadı. Yangının rüzgarın etkisiyle büyümesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğünden yardım istendi. Van Büyükşehir ve Erciş Belediyesi itfaiye ekipleri ile emniyetin TOMA'larının müdahalesiyle iki saatte kontrol altına alınabilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan dumandan etkilenen iki kişi Erciş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yangına Toma\'larla Müdahale
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yangına Toma'larla Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mg44: Bunda da vardır bir Hayır Gecmislerini bir dusunsunler Rabbim bosuna dememis guzelligine 1sivilce , zenginligine 1 kıvılcım yeter diye İnsallah islah olurlar dun tas attiklari tomalar bugun yangin sondursun diye yalvariyorlar 0 0 Yanıtla

Advertisement