Yangında Ağır Yaralanan Kadın Öldü - Son Dakika
Güncel

Yangında Ağır Yaralanan Kadın Öldü

Yangında Ağır Yaralanan Kadın Öldü

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde dün 3 katlı binanın 2'nci katında çıkan yangında ağır yaralan 52 yaşındaki Macide Tetik, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

10.09.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde dün 3 katlı binanın 2'nci katında çıkan yangında ağır yaralan 52 yaşındaki Macide Tetik, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yangında Macide Tetik'in ağabeyi 56 yaşındaki Macit Tetik uykusunda yanarak hayatını kaybetmişti.

Dün saat 02.30 sıralarında, Gölcük Çiftlik Mahallesi Bilgin Caddesi 39. Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 2'nci katında dün bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın çıktı. Binadan yükselen alevleri fark edenler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının söndürülmesinin ardından sağlık ekipleri evdekilere müdahalede bulundu. Macit Tetik'in uykusunda yanarak öldüğü belirlenirken, vücutlarında yanıklar oluşan kız kardeşi Macide Tetik ile annesi 83 yaşındaki Saadet Tetik'e ise ilk müdahalede bulunuldu. Saadet Tetik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Macide Tetik ise İstanbul'da bulunan bir hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumu ağır olan Macide Tetik de bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Saadet Tetik'in tedavisi ise sürüyor.

- Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangında Ağır Yaralanan Kadın Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement