Yangında Oğlunu 5'nci Kattan Attı, Sonra Kendisi Atladı - Son Dakika
3.Sayfa

Yangında Oğlunu 5'nci Kattan Attı, Sonra Kendisi Atladı

Yangında Oğlunu 5\'nci Kattan Attı, Sonra Kendisi Atladı

Kırklareli'nde bir apartmanda çıkan yangında, 5'nci katta mahsur kalan Zevcan Çavuşoğlu, binadan çıkamayınca önce 10 yaşındaki oğlunu aşağı attı, daha sonra da kendisi atladı. Anne oğul tedavi altına alındı.

25.11.2016 14:01  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde bir apartmanda çıkan yangında, yoğun duman ve alevler nedeniyle 5'nci katta mahsur kalan 39 yaşındaki Zevcan Çavuşoğlu, binadan çıkamayınca önce 10 yaşındaki oğlunu aşağı attı, daha sonra da kendisi atladı. Vatandaşlar tarafından tutulan anne ve oğlu ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

ANNE OĞUL ALEVLER ARASINDA MAHSUR KALDI

Özerler Mahallesi, Çalıçeşme Sokak üzerinde bir apartmanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, çevredekilerin ihbarıyla çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yoğun duman ve alevler nedeniyle apartman sakinleri tahliye edilirken, 5'nci katta mahsur kalan Zevcan Çavuşoğlu ile oğlu Burak, evlerinde çıkamadı.

Yangında Oğlunu 5'nci Kattan Attı, Sonra Kendisi Atladı

PANİKLE ÖNCE OĞLUNU ATTI, SONRA KENDİ ATLADI

Paniğe kapılarak ne yapacağını şaşıran genç kadın, aşağıdaki kalabalığın üzerine önce oğlu Burak'ı attı. Daha sonra da kendisi atladı. Vatandaşlar el ele vererek anne ve oğlunun düşününü yavaşlattı. Ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve oğlu tedavi altına alındı.

Yangında Oğlunu 5'nci Kattan Attı, Sonra Kendisi Atladı

ANNENİN VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR

Apartmandaki yangın çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin desteği ile güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Gece CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve parti üyeleri yoğun dumandan etkilenenleri ve Zevcan Çavuşoğlu ve oğlu Burak'ı hastanede ziyaret etti. Burak'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve müşahede altında tutulduğu belirtilirken, anne Zevcan Çavuşoğlu'nun vücudunda kırıklar olduğu kaydedildi.

Yangında Oğlunu 5'nci Kattan Attı, Sonra Kendisi Atladı

Yangında Oğlunu 5'nci Kattan Attı, Sonra Kendisi Atladı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yangında Oğlunu 5'nci Kattan Attı, Sonra Kendisi Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement