Yanılmaz İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Yanılmaz İçin Mevlit Okutuldu

Yanılmaz İçin Mevlit Okutuldu

Hamza Yanılmaz için İzzetpaşa Camiinde mevlidi şerif okutuldu.

23.03.2012 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan merhum Hamza Yanılmaz için İzzetpaşa Camiinde mevlidi şerif okutuldu.

Yanılmaz'ın, vefatının sene-i devriyesi dolayısıyla okutulan mevlide; Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Çevre ve Şehircilik Müdürü Abdülkadir Kandemir, İl Dernekler Müdürü İzzet Atam, Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez, İl Yazı İşleri Müdürü Galip Belhan, Yazıkonak Belediye Başkanı Fikret Sertkaya, Merhum Yanılmaz'ın ağabeyleri Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, Diş Hastanesi Müdürü Muzaffer Yanılmaz, Mücahit Yanılmaz, oğlu Abdullah Revaha Yanılmaz ile tüm sevenleri katıldı.

Merhum Yanılmaz okunan mevlidi şerif sonrasında yapılan dualarla yad edildi. Merhumun ağabeyi Mücahit Yanılmaz mevlide katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, Hamza Yanılmaz'ın yaşadığı zaman zarfındaki tek gayesinin ülkesine ve milletine hizmet olduğunu ifade etti.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise merhum Yanılmaz'a bir kez daha yüce Allah'tan rahmet dileyerek açıklamasında şunları belirtti:

"Bir yıl önce hakkın rahmetine kavuşan Hamza Yanılmaz geride bıraktığı mirasla yaşayacak ve yaşatılacaktır. Hayırla yâd ettiğimiz eski Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız Hamza Yanılmaz'ı şehrimiz insanı her zaman bağrına basmış ve onu eserleriyle anmaktadır. Yapılan hatimlerin ve duaların kabulünü Cenab-ı Haktan niyaz eder, kendisine tekrar Allahtan rahmet dilerim mekânı cennet olsun."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yanılmaz İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement