Yanlışlıkla Kestiği Diyaliz Borusu Sonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Yanlışlıkla Kestiği Diyaliz Borusu Sonu Oldu

Yanlışlıkla Kestiği Diyaliz Borusu Sonu Oldu

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde diyaliz hastası olan ve pansumanı kendisi yaptığı sırada diyaliz borusunu keserek kan kaybından ölen Fadime Bayrak son yolculuğuna uğurlandı.

14.12.2014 20:52  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde diyaliz hastası olan ve pansumanı kendisi yaptığı sırada yanlışlıkla diyaliz borusunu keserek kan kaybından ölen Fadime Bayrak son yolculuğuna uğurlandı.

13 Aralık Cumartesi günü Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesi Saray Caddesi üzerindeki evinde diyaliz hastası Fadime Bayrak (35), sağlık personelinin yapması gereken boynundaki katater pansumanını tek başına yapmış, pansumanı bitirdikten sonra makasla bantları kesmek isterken katater borusunu keserek atar damara bağlı olan borudan kanın hızla boşalması sonucu kan kaybından hayatını kaybetmişti. Eşi de 2 yıl önce kanserden hayatını kaybeden Fadime Bayrak'ın cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından Velimeşe'ye getirildi. Velimeşe Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bayrak'ın cenazesi, 16 yaşındaki oğlu Mert ve 8 yaşındaki kızı Aysun'un hüzünlü bakışları arasında Velimeşe Asri Mezarlığı'na defnedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yanlışlıkla Kestiği Diyaliz Borusu Sonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement